"POSJETA DA REZULTIRA PLODONOSNOM SARADNJOM"

Šahmanović i DF u Čečeniji: Jačati viševjekovne veze Crne Gore i Rusije

"Nakon srdačnog dočeka na aerodromu u Groznom, razgovori su nastavljeni u Ministarstvu unutrašnjih poslova"
118 pregleda 13 komentar(a)
Orhan Šahmanović, Čečeni, Foto: Demokratski front
Orhan Šahmanović, Čečeni, Foto: Demokratski front
Ažurirano: 24.01.2017. 12:54h

Viševjekovne prijateljske veze Crne Gore i Rusije treba produbljivati u obostranom interesu, razvijajući ekonomsku, kulturnu, duhovnu i političku saradnju na najboljim osnovama, ocijenjeno je tokom posjete delegacije opštine Plav i Demokratskog fronta (DF) Čečeniji.

U saopštenju se navodi da je tokom prvog dana radne posjete Ruskoj Republici Čečeniji, delegaciju opštine Plav, u sastavu, predsjednik Orhan Šahmanović, sekretar Mirza Medunjanin i poslanik DF- Milun Zogović, primio ministar inostranih poslova Džambulat Vahidovič Umarov.

"Nakon srdačnog dočeka na aerodromu u Groznom, razgovori su nastavljeni u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Crnogorska delegacija je posebno istakla značaj ove posjete, koja u narednom periodu treba da rezultira plodonosnom saradnjom na svim nivoima. Još jednom je potvrđeno da viševjekovne prijateljske veze Crne Gore i Rusije treba produbljivati u obostranom interesu, razvijajući ekonomsku, kulturnu, duhovnu i političku saradnju na najboljim osnovama", navodi se u saopštenju DNP-a

Sastanku su prisustvovali i lideri DF-a, Andrija Mandić i Milan Knežević.

Preporučujemo za Vas