Mladi DF podnijeli prijavu protiv Đukanovića: "Gradio na divlje, ne plaća struju i vodu"

Član maldih DF-a Marko Kovačević je kazao kako u modernoj Evropi nema strašnijeg primjera odnosa jednog predsjednika Vlade prema svom narodu i državi, kao što je bio odnos Đukanovića
25 komentar(a)
DF, mladi, Foto: DF
DF, mladi, Foto: DF
Ažurirano: 19.01.2017. 21:08h

Mladi Demokratskog fronta (DF) predali su Agenciji za sprječavanje korupcije prijavu protiv bivšeg premijera Mila Đukanovića zbog, kako tvrde, netačno datih podataka o svom imovnom stanju.

Oko 20 mladih DF-a stiglo je u podne pred Agenciju, noseći transparente upućene bivšem premijeru, i tražeći prijem u tu instituciju.

Nakon sto im je odgovoreno da jedan njihov predstavnik može ući u Agenciju, član maldih DF-a Marko Kovačević to je i učinio i predao prijavu.

Kovačevic je kazao kako u modernoj Evropi nema strašnijeg primjera odnosa jednog predsjednika Vlade prema svom narodu i državi, kao što je bio odnos Đukanovića.

Okupljeni su ispred vrata Agencije skandirali "Milo lopove".

"Premijer Đukanović je ASK dao netačne podatke o svojoj imovini. Naveo je da stan u kom živi ima 187 metara kvadratnih, nije naveo da je 200 metara kvadratnih izgradio, što bi naš narod rekao na divlje, dakle nelegalno i još pomoćne objekte u dvorištu zgrade za koje ne plaća ni struju ni vodu. To je strašan primjer odnosa Mila Đukanovića kao simbola čitave vladajuće strukture prema ovome narodu i državi. I nadamo se da će gospodin Radonjić biti sada ekspresan, kao što je bio u slučaju DF kada nije imao nekog osnova. Očekujemao da u narednih osam dana preduzme neštto po ovom pitanju. Mi ćemo se za osam dana pojaviti na ovom istom mjestu da se interesujemo šta se sa našom prijavom desilo", kazao je Kovačević.

Bonus video: