Milić: SDP i partneri nastavljaju politiku - SNP je naš protivnik, a ne DPS

"Ostaviti one koji su bili u vlasti u Budvi i Kotoru u prethodnom periodu da nadgledaju taj proces bilo bi kao dopustiti da koze čuvaju kupus", kazao je predsjednik SNP-a
64 pregleda 21 komentar(a)
Srđan Milić, SNP Danilovgrad, Foto: SNP
Srđan Milić, SNP Danilovgrad, Foto: SNP
Ažurirano: 02.01.2017. 16:52h

Ne čudi me ponašanje SDP-a, jer je za njih pitanje učešća u vlasti u Kotoru, po svemu šta rade, očigledno pitanje egzistencije, saopštio je predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić na tradicionalnom novogodišnjem koktelu Opštinskog odbora SNP Danilovgrad.

"Takođe, ne čudi me ni ponašanje njihovih partnera, jer se politika - SNP je naš protivnik, a ne DPS nastavlja i u postizbornom periodu", istakao je Milić.

Milić je kako je saopšteno iz SNP-a, govoreći o aktuelnim dešavanjima u Kotoru ukazao da je "razlika između Danilovgrada u kome je budžet četiri miliona eura i Kotora u kome je za 2017. godinu planirano znatno iznad 20 miliona – velika".

"Kotor je jedina opština u Crnoj Gori koja četiri miliona eura iz ove prebacuje za sljedeću godinu, ne zadužuje se kao Danilovgrad kreditima, za koje je pitanje hoće li moći da ih vraća u vrijeme kada oni dođu na naplatu", naveo je Milić.

On je naglasio da SNP interesuje bolji životni standard svih, depolitizacija i profesionalizacija lokalne uprave, ali i obavezna revizija poslovanja za poslednjih 12 godina svih i u Budvi i u Kotoru.

"Ostaviti one koji su bili u vlasti u Budvi i Kotoru u prethodnom periodu da nadgledaju taj proces bilo bi kao dopustiti da koze čuvaju kupus", kazao je predsjednik SNP-a.

Milić je ocijenio da su parlamentarni izbori, po mnogo čemu, predstavljali neravnopravnu utakmicu, dodajući da mjera vrijednosti SNP-a nije broj mandata, već ono što ta partija radi za narod Crne Gore.

"On se zahvalio Opštinskom odboru SNP-a u Danilovgradu na svemu što je uradio kako u periodu nakon lokalnih izbora, tako i tokom kampanje za parlamentarne izbore", kazali su iz SNP-a.

Bonus video: