Iz DF-a poručuju: Protestima do izbora u najkraćem mogućem roku

"On sada teško može obezbijediti jedinstvo i u DPS-u a kamoli u nekoj navodnoj parlamentarnoj većini koja je sklepana na brzinu i uz podršku šefova organizovanog kriminala. Tako da je izjava Duška Markovića da će se izbori održati 2020. godine samo jedan primjer političke neozbiljnosti aktuelnog premijera", rekao je Vučurović
69 pregleda 45 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Jovan Vučurović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.12.2016. 16:10h

Ako opozicija bude uporna u bojkotu i ako uradi sve što se od nje očekuje u borbi protiv aktuelnog režima, izbori će se desiti vrlo brzo i to neće zavisiti od Duška Markovića, saopštio je poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović reagujući na izjavu premijera da će se naredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori održati 2020. godine.

"On sada teško može obezbijediti jedinstvo i u DPS-u a kamoli u nekoj navodnoj parlamentarnoj većini koja je sklepana na brzinu i uz podršku šefova organizovanog kriminala. Tako da je izjava Duška Markovića da će se izbori održati 2020. godine samo jedan primjer političke neozbiljnosti aktuelnog premijera", rekao je Vučurović.

On je naglasio da Demokratski front urgira da se što brže ide na nove izbore i da za to bojkot rada Skupštine neće biti jedino oružje.

"Što se tiče DF-a, mi se nećemo vraćati u Skupštinu, a već smo predložili kolegama iz opozicije da osim bojkota krenemo i u proteste, a nakon toga pritiska izbori bi sigurno bili organizovani u što kraćem roku", zaključio je Vučurović.

Bonus video: