Knežević: Moguće je ujedinjenje sa SNP-om

Knežević je izjavio da je spreman na svaki vid saradnje oko jasnih opozicionih određenja i strategije u borbi protiv DPS- a
28 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Milan Knežević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 29.12.2016. 06:46h

Partijski organi Demokratske narodne partije (DNP) razmotriće inicijativu o eventalnom ujedinjenju sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP) ako im ona bude upućena, kazao je predsjednik DNP Milan Knežević.

Ističući da ne želi da se miješa u unutrašnje odnose u SNP-u, Knežević je izjavio da je spreman na svaki vid saradnje oko jasnih opozicionih određenja i strategije u borbi protiv DPS- a.

“To što je jedan broj istaknutih bivših i sadašnjih članova SNP-a i DNP-a neformalno pokrenuo priču o ujedinjenjenju naša dva subjekta, ne mogu komentarisati, ali smatram da smo tu inicijativu dužni razmotriti na organima naše partije i jasno se odrediti prema njoj. U ovom trenutku, ona mi se čini logičnom, ali njena eventualna realizacija zahtijeva ozbiljnu analizu, prolazak kroz određene faze, ali i bezrezervnu spremnost i saglasnost svih, kako u DNP-u tako i u SNP-u”, kazao je on.

Bonus video: