Abazović Đukanoviću: Crnogorskom Mugabeu udarilo sunce Dubaija u glavu

“Međutim kada Đukanović govori o crtama onda on tu postaje višeznačan, pa je logičnije da misli na “bijele crte” iz Latinske Amerike"
72 pregleda 35 komentar(a)
Dritan Abazović, Foto: GP URA
Dritan Abazović, Foto: GP URA
Ažurirano: 16.11.2017. 13:59h

Izleda da je sunce u Dubaiju učinilo svoje, a da promjene nadmorske visine i luksuza između bogatih Emirata i siromašnog sjevera Crne Gore ostavljaju velike posljedice po psihičko stanje vođe organizovane kriminalne grupe DPS-a, kazao je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović i dodao "Zato i ne čudi što stalno ponavlja iste teze, u koje više niko ne vjeruje, pa tako izgleda tragikomičnije nego na početku ove kampanje, ukazao je predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović"

Lider pokreta URA se oglasio nakon jučerašnjih izjava predsjednika DPS-a Mila Đukanovica, na predizbornim tribinama DPS-a u Petnjici i Mojkovcu, tokom kojih je izjavio da je "Građanski pokret URA takođe grupa izdajnika“.

Abazović kazao da razumije frustraciju "crnogorskog Mugabea i vođe DPS-a, s obzirom na to da je kraj blizu i da se završava era njegove bezočne pljačke države i naroda“.

“Potpuno je prirodno da odbrambeni mehanizam, koji se aktivira onda kada čovjek gubi sve ono za šta se borio i zbog čega je mijenjao države i ideologije, tjera na postupke kojih čovjek možda i nije svjestan. Jer, kada priča o četnicima - on se zapravo obraća sebi i svojoj partiji, koju vraća na period „ranih radova“. Kada govori o izdajnicima, on gleda na svoj novčanik i bankovne račune, ali i na sve ono šta je uzeo od crnogorskog naroda na nezakonit način. A kada se obraća neprijateljima, misli na svoje partijske drugove u različitim kriminalnim klanovima, koji sada rade protiv njega, a da toga nije ni svjestan“, ukazao je predsjednik pokreta URA.

Abazović navodi i da je potpuno saglasan da građani Crne Gore konačno moraju podvući crtu i poslati u opoziciju posljednji autoritarni režim u Evropi, te na taj način otvoriti put demokrtizaciji države i stvaranju uslova za dostizanje visokih politčko-ekonomskih standarda.

“Međutim kada Đukanović govori o crtama onda on tu postaje višeznačan, pa je logičnije da misli na “bijele crte” iz Latinske Amerike. U tom dijelu ga svakako treba pitati za pojašnjenje“, dodaje Abazović.

On je kazao i da je Đukanovićevo vampirsko priviđanje neprijatelja i izdajnika na svakom koraku, dokaz političkog bunila u koje je zapao sve nemoćniji vođa crnogorskog političkog fosila.

Bonus video: