Babović: Pajović ima podršku do kongresa; Predsjedništvo demantuje navode o sjednici

"Zaključak OO Pozitivne je da predsjednik partije ima punu podršku"
42 komentar(a)
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Darko Pajović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.08.2014. 18:11h

Mihailo Babović, predsjednik cetinjskog Odborničkog kluba Pozitivne, kazao je da predsjednik te partije ima punu podršku u obavljanju predsjedničke funkcije do zakazanog Kongresa.

"Zaključak Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Cetinje je da predsjednik partije ima punu podršku u obavljanju predsjedničke funkcije do zakazanog Kongresa.

Podnešena "Inicijativa" o smjeni predsjednika stranke, koju je potpisao član Predsjedništva Pozitivne iz Opštinskog odbora Cetinja, nije podržana od strane članova našeg Odbora, iz razloga što Opštinski odbor Cetinje nije konsultovan, te prema tome ni potpis ni sama "Inicijativa" nemaju legitimitet", zaključuje se u saopštenju.

Predsjedništvo demantuje

Predsjedništvo Opštinskog odbora Pozitivne demantovalo je današnje navode Mihaila Babovića, a u kojem se navodi da je održana sjednica Opštinskog odbora Cetinje.

"Predsjedništvo OO PCG Cetinje je na sjednici održanoj u petak 1. avgusta 2014. godine donijelo odluku da se sjednica Opštinskog odbora održi u što kraćem roku i da se na sjednicu pozovu i svi članovi Predsjedništva PCG i svo rukovodstvo stranke.

Predsjednik OO PCG Cetinje Dragan Mirković je sjednicu zakazao za 7. avgust 2014. godine. Poziv Predsjedništvu PCG i svim članovima Opštinskog odbora Cetinje uredno je dostavljen u nedjelju 3. avgusta 2014. godine", zaključuje se u saoštenju..

Babović: Vaša istina je "kratkih nogu"

"Ne čudi "neinformisanost" g-dina Dragana Mirkovića s obzirom na to da je i on nažalost potpisnik "Inicijative " za smjenu predsjednika stranke na GO PCG ali onaj iz "sjenke", takođe bez znanja i odobrenja Opštinskog Odbora Pozitivne CG Cetinje.

G-dine Mirkoviću u narodu je istina, a narod kaže "ako koza laže- rog ne laže", ako sam ja kao inicijator sastanka i potpisnik saopštenja, izmislio, nije izmišljotina i većina prisutnih članova OO Pozitivne CG Cetinje koji čitaju vašu "istinu".

"Pučistima" nije mjesto u OO PCG Cetinje već na nekom drugom mjestu g-dine Mirkoviću, Vaša istina je "kratkih nogu" i ako imate amneziju za događaj, nemojte i za ljude jer nas sve koliko sjutra morate sresti na "ulicu" al ne kao "pučiste" već kao građanin Cetinja "izbljedjelog" pamćenja i u oči pogledati.

I ovom prilikom Vam saopštavam da više ne tražite zapisnik sa "neodržane" sjednice OO Pozitivne CG Cetinje", stoji u saopštenju koje je potpisao Mihailo Babović.

Bonus video: