Bečić: Vratićemo Budvi dušu koju joj je uzela organizovana kriminalna grupa

bečić je kazao da će Demokrate odbraniti Budvu i Crnu Goru od Đukanovića
116 pregleda 130 komentar(a)
Ažurirano: 05.10.2016. 20:21h

Nosilac liste Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić poručio je da se 16. oktobra brani Budva i Crna Gora "od organizovane kriminalne grupe čiji je vjenčani kum Milo Đukanović".

On je iz Budve u prepunoj sali Akademije znanja kazao da će Demokrate odbraniti Budvu i Crnu Goru od Đukanovića.

„Zapamti Đukanoviću, na mladost se može udariti, ali se nikada ne može pobijediti. Mi Budvu i Crnu Goru volimo kao zjenicu oka svoga“, kazaoa je Bečić i dodao da se DPS ni malo ne stidi onog što je uradio u Budvi, jer "da se stidi, ne bi ni predali listu na ovim izborima".

“Da se stide ne bi njihov prvi čovjek u Budvi završio svoje obraćanje rečenicom Crna Gora nije na prodaju. I to nam kaže čovjek koji nas je zadužio tri milijarde eura, koji je uništio našu industriju, devastirao i rasprodao naše primorje. Možda Đukanoviću nije dosat, možda hiće da dokrajči i Buljaricu i bečiće i Jaz. Ali neće mu moći, neće mu bastati, jer mu mi nećemo dozvoliti “, kazao je Bečić.

Bečić je obećao da će “Budvi vratiti dušu“, koju joj je uzela organizovana kriminalna grupa.

“Nije ovo ona Budva u kojoj sam proveo svoje djetinjstvo, nije ona Budva u kojoj smo odrastali.Nije ova taj grad, preputili smo ga skorojevićima, pohlepnicima, njihovoj braći i sinovima, njihovim bahanalijama. E zato je naša obaveza da vratimo dušu Budve. Moramo pobijediti“, poručio je Bečić.

Prema njegovim riječima pred Budvanima i budvankma na vim izborima su na jednoj strani časni i nekompromitovani , nesistrošeni ljdi , stručni intelektualci sa liste Demokrata, a na drugoj strani čalnove, pomagače, saradnike, odbonrnike , ideologa organizovane kriminalne grupe“, istakao je Bečić.

On je kazao da imaju sigurno pobjedu, koju moraju sačuvati i zato pozvao sve članove na mobilizaciju.

Ponovivši da Demokratska Crna Gora neće ulaziti ni u kakve kombinacije i varijante, Bečić je poručio da “onaj koji se slučajno usudi da izda časno opoziciono biračko tijelo, biće označen kao najveći izdajnik u istoriji Crne Gore".

Nosilac liste Demokrata u Budvi Dragan Krapović uvjeren je da će Demokrate pobijediti u Budvi.

“Mi vam obećavamo novu Budvu i novu Crnu Goru. Obećavmo vam da ćemo sačuvati Stari grad, luku Budva, Školj, Buljaricu, Jaz…Obećavamo Budvu i Crnu Goru, bez DPS –a i bez orgnizovanih kriminalnih grupa“, poručio je Krapović. On je kazao da neće biti revanšizma, ali “ hoće pravde i na njoj će odlučno insistirati“.

“Institiraćemo da se vrati svaki pokradeni euro i da se odleži svaki dan zatvora“, kazao je Krapović.

Potpredsjednik Demokrata Mijomir Pejović kazao je da je gotovo sa DPS–om u Budvi i sa organizovanom kriminalnom grupom.

“Ta organizovana kriminalna grupa je razbijena i pečat ćemo staviti 16. oktobra kada ćemo proglasiti pobjedu Demokrata“, poručio je Pejović.

Galerija

Bonus video: