Bulatović, Mandić i Medojević kod grofa Lamsdorfa

Grof Lambsdorf nas je upoznao sa određenim jasnim rezervama među poslanicima Bundestaga oko ispunjavanja uslova od strane Crne Gore
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.10.2011. 18:58h

Delegacija parlamenta koju sačinjavaju poslanici Predrag Bulatović, Andrija Mandić i Nebojša Medojević, završila je dvodnevnu službenu posjetu Njemačkoj tokom koje su imali niz susreta sa zvaničnicima Vlade i Budestaga, saopštio je sinoć Medojević.

Prvog radnog dana poslanici su bili gosti specijalnog izaslanika za jugoistočnu Evropu u Ministarstvu spoljnih poslova Njemačke Grofa Lamsdorfa, koji im je “njima lično” zahvalio na posvćenosti opozicije evropskim integracijama i značajnom doprinosu pozitivnom mišljenju EK.

“Grof Lambsdorf nas je upoznao sa određenim jasnim rezervama među poslanicima Bundestaga oko ispunjavanja uslova od strane Crne Gore i ukazao na nepohodnost razgovora sa kolegama poslanicima kojima treba dodatno pojasniti razloge za dobijanje datuma pregovora i lobirati za njihovu podršku. Posebne primjedbe se odnose na njihovu zabrinutost oko spremnosti crnogorskih institucija da pokažu vidljive rezultate u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije”, saopštio je Medojević.

Bonus video: