Daniel Estulin podržava Pokret za neutralnost

Kako je ocijenjeno iz Pokreta za neutralnost, članstvo Estulina u Međunarodnom savjetodavnom odboru te NVO samo je dokaz da strateški položaj Crne Gore nije zanemarljiv
60 pregleda 2 komentar(a)
Daniel Estulin, Foto: Pokret za neutralnost
Daniel Estulin, Foto: Pokret za neutralnost
Ažurirano: 26.11.2014. 07:09h

Pisac Daniel Estulin postao je član međunarodnog savjetodavnog odbora nevladine organizacije (NVO) Pokret za neutralnost.

"Svjetski poznat pisac Daniel Estulin rado se odazvao pozivu i prihvatio da da podršku radu NVO Pokret za neutralnost Crne Gore u ispunjenu glavnih ciljeva organizacije, a koji se odnose na politiku vojne neutralnosti Crne Gore kao najprofitabilnijeg i najmoralnijeg spoljnopolitičkog i bezbjedonosnog puta Crne Gore“, keže se u saopštenju te NVO.

Estulin je, kako navode, širokoj svjetskoj čitalačkoj javnosti poznat po djelu Istinita priča o Klubu Bilderberg, koja je prodata u više od 6,5 miliona primjeraka u 64 države i prevedena na 42 jezika.

Kako je ocijenjeno iz Pokreta za neutralnost, članstvo Estulina u Međunarodnom savjetodavnom odboru te NVO samo je dokaz da strateški položaj Crne Gore nije zanemarljiv.

"I da u multipolarnom svijetu Crna Gora treba da vodi mudru spoljnu politiku, da se ne svrstava ni u jedan blok već da svojom vojnom neutralnošću uz usvajanje evropskih standarda gradi svoj identitet kao pacifistička i neutralna zemlja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: