Danilovgradski DPS jednoglasno za Đukanovića

"Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana“
1245 pregleda 4 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Svi mjesni odbori Demokratske partije socijalista (DPS) u Danilovgradu jednoglasno su predložili da i u narednom mandatu predsjednik stranke bude Milo Đukanović, a zamjenik predsjednika Duško Marković.

Kako je saopšteno iz danilovgradskog odbora DPS-a, sastanci mjesnih odbora održani su u okviru predkongresnih aktivnosti.

"Ovim stavom svih članova i simpatizera DPS-a iz Danilovgrada poslali smo jasnu i nedvosmislenu poruku snage i jedinstva naše partije, dajući punu podršku predsjedniku i premijeru Crne Gore da i ubuduće nastave da, kao i do sada, svojim autoritetom i liderstvom vode Crnu Goru na putu evropskih integracija i sveobuhvatnog prosperiteta naše države“, kaže se u saopštenju.

Na sastancima mjesnih odbora predlagani su i kandidati za predstavnike Opštinskog odbora Danilovgrad na osmom Kongresu, a predloženo je i preko 70 kandidata za članove budućeg Glavnog odbora DPS-a.

"Sa sastanaka svih mjesnih odbora poslata je jasna i snažna poruka podrške, naporima Vlade i Ministarstva odbrane da se na Sinjajevini izgradi poligon za obuku naših vojnika, koji su garant sigurnosti naše države i svih građana“, kazali su iz danilovgradskog DPS-a.

Kako su naveli, posebno su zadovoljni "iskazanom brigom Vlade da se u potpunosti očuva tradicionalna namjena pašnjaka na Sinjajevini za stočarsku proizvodnju“.

"Kao i naporima koje u kontinuitetu ulaže Vojska Crne Gore u izgradnju, rekonstrukciju i obnovu puteva, ne samo na Sinjajevini, već širom Crne Gore“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: