Demokrate: Količina uvreda najbolje govori o strahu u DPS-u - Vijesti.me
ODGOVOR BERANSKOM ODBORU PARTIJE

Demokrate: Količina uvreda najbolje govori o strahu u DPS-u

Iz Demokratske Crne Gore su poručili Đukanovićevoj partiji da se "spreme se za još jednu izbornu utakmicu iz koje će ponovo izaći poraženi kao u Beranama"

Demokrate logo
Demokrate logo (Foto: Demokrate)

Demokratska partija socijalista je samo danas objavila pet saopštenja kojima napadaju Demokrate, što najbolje govori o strahu koji se uvukao u redove partije Mila Đukanovića, kazali su iz Demokratske Crne Gore.

Beranski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) saopštio je ranije danas da se koalicija "Zdravo Berane" i Demokrate plaše od ponavljanja izbora na pojedinim biračkim mjestima u Beranama.

"Činjenica da su iz Demokratske partije socijalista samo u toku današnjeg dana nekako sklepali, uz mnoštvo nepristojnih i uličarskih izraza, 5 saopštenja kojim napadaju Demokrate dovoljno govori o strahu koji se uvukao u redove plači-stranke i u kosti njenih funkcionera. Gospodo, nemamo namjeru da se danas više bavimo vama. Umjesto toga, jasna poruka: spremite se za još jednu izbornu utakmicu iz koje ćete ponovo izaći poraženi kao u Beranama," poručili su iz Demokratske Crne Gore.