DF: Fizički su nas napali funkcioneri DPS-a, izbjegnute žrtve

“Bili smo izloženi opasnom napadu. Našom prisebnošću su izbjegnute žrtve”, rekao je Medojević na konferenciji za novinare
0 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 15.09.2016. 19:17h

Čelnici Demokratskog fronta tvrde da su ih juče na Karabuškom polju napali aktivisti i funkcioneri DPS-a, kao i da su akivisti partije Mila Đukanovića napali njihove anketare na Malom brdu i u Beranama.

Funkcioner DF-a Nebojša Medojević rekao je danas da ima saznanja da je Đukanović lično zvao bivšeg policajca Suka Agovića da organizuje napad na njega, Branka Radulović, Branku Bošnjak i druge funkcionere DF-a koji su na Karabuško polje išli da čestitaju Bajram Muhamedu Hodžiću i uruče članske karte Pokreta za promjene.

“Bili smo izloženi opasnom napadu. Našom prisebnošću su izbjegnute žrtve”, rekao je Medojević na konferenciji za novinare.

On je kazao da su ih, između ostalih, napali Esad Škrijelj, Sead Šaborić, Nada Kožar, predsjednik DPS-a za Karabuško polje Mersudin Hadžalić i predsjednik mladih DPS-a za Karabuško polje.

“Pozivamo Đukanovića da obustavi ovakvu vrstu prljave kampanje. Ako odluči da igra prljavo, naići će na tvrdi otpor. Batina ima dva kraja” rekao je Medojević.

On je od premijera tražio da mu se izvini zbog napada i osudi potez svoji aktivista. Milan Knežević je rekao da su u DF-u do sada mirno posmatrali uništavanje njihovih reklama, ali da imaju način da zaštite aktiviste i anketare i djecu.

“Svom silinom i svom snagom, jer i oni imaju djecu” rekao je Knežević.

Lider Nove Andrija Mandić rekao je da vlast iz straha pribjegava nasilju.

Bonus video: