DF: Internet se ne može uhapsiti, Milo i Aco Đukanović u paničnom strahu

U saopštenju se navodi da u završnoj fazi svakog diktatora, on pokušava da kreira lažnu stvarnost i preko kontrolisanih medija prezentuje lažnu sliku, umanji broj učesnika litija i sakrije strah njihovih članova i funkcionera pred činjenicama koje su neumoljive
42878 pregleda 211 komentar(a)
Aco i Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković
Aco i Milo Đukanović, Foto: Luka Zeković

Internet se ne može uhapsiti, kao što posljednja komunistička vlast u Evropi ne može formirati hrišćansku pravoslavnu Crkvu, saopšteno je danas iz Internet tima Demokratskog fronta (DF).

Internet tim DF je poručio i da su predsjednik Crne Gore i DPS Milo Đukanović i niegov brat Aco Đukanović u paničnom strahu od nepoznatog i znaju samo za represiju, hapšenja, pretrese, zabrane, ukidanja medija.

U saopštenju se navodi da u završnoj fazi svakog diktatora, on pokušava da kreira lažnu stvarnost i preko kontrolisanih medija prezentuje lažnu sliku, umanji broj učesnika litija i sakrije strah njihovih članova i funkcionera pred činjenicama koje su neumoljive.

"Šef režima je sinoć u kompletnom rastrojstvu naredio svojim saradnicima da po svaku cijenu rješavaju ovaj problem "jer on ne može sve sam" i botovi Demokratske partije socijalista (DPS) su dobili nalog da prijavljuju stranicu DF Fejsbuku kako bi spriječili intezivne aktivnosti Internet tima DF", ističe se u saopštenju.

Iz Internet tima DF su kazali da je DPS zatrpao Fejsbuk lažnim žalbama o radu stranice DF.

"Kao uobićajenu reakciju na slanje većeg broja dojava, Fejsbuk je automatski suspendovao reach za našu stranicu do 24.02. ove godine i mi ćemo danas uložiti žalbu jer naša stranica nije prekršila nijedno pravilo DF. Od 260.000 aktivnih korisnika društvenih mreža, već 188.154 je protiv otimanja svetinja i taj broj se stalno uvećava. Ova panična reakcija braće Đukanović nakon sinoćnjih litija i napad na Fejsbuk stranicu DF je najbolji kompliment našem Internet timu i njihovom doprinosu odbrani svetinja", poručili su iz Internet tima DF.

Bonus video: