DPS: Dan nastavlja sa spinovanjem za potrebe Miodraga Lekića

Iz DPS-a su kazali da su takve i slične navode već argumentovano komentarisali
389 pregleda 11 komentar(a)
Članska karta DPS, Foto: Dps.me
Članska karta DPS, Foto: Dps.me
Ažurirano: 04.04.2013. 16:17h

Objavljivanjem zapisa sa sjednica vrha Demokratske partije socijalista (DPS), dnevni list Dan nastavlja sa spinovanjem javnosti za potrebe izbornog štaba predsjedničkog kandidata Miodraga Lekića, ocijenjeno je iz najjače političke partije.

Dan je danas objavio da je predsjednik DPS-a Milo Đukanović, na sjednici vrha stranke uoči oktobarskih izbora, zadužio opštinske odbore i izborne štabove da utvrde ko je od njenih birača u stanju socijalne potrebe, kako bi im se novčano pomoglo.

Dan: Đukanović uputio da se socijalna pomoć da kolebljivim glasačima >>>

U reagovanju DPS-a navodi se da je riječ o "nastavku spinovanja javnosti koje je, za potrebe Lekićevog izbornog štaba, preuzeo dnevni list Dan, čiji su urednici potpisnici Lekićeve kandidature".

„Jasno je svakom građaninu Crne Gore da je riječ o taktici kojom se, kod dijela javnosti, želi diskreditovati najjača partija i njen predsjednički kandidat, a kojom se, kao izlaznom strategijom, želi naći opravdanje za budući izborni poraz njihovog takozvanog nezavisnog favorita“, kaže se u reagovanju.

Iz DPS-a su kazali da su takve i slične navode već argumentovano komentarisali.

„Apsolutno podržavamo predstojeću kontrolnu ulogu parlamenta, tokom koje će, nadamo se biti ogoljeni i ovi mediski marifetluci izbornog štaba kandidata Lekića“, zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: