DPS: Galamom prikrivaju strah od ponavljanja izbora

"Žele da od Berana naprave zabranjeni grad u kome će "oni i njihova družina nastaviti da se bahate i koriste privilegije vlasti"
51 pregleda 11 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 28.02.2018. 15:58h

Po logici Demokrata i koalicije "Zdravo Berane", svaka odluka nadležnih institucija koja je usvojena na njihovu žalbu potpuno je opravdana i zakonita, ali kada to učini DPS, iz ta dva tabora podižu larmu i prašinu da prikriju sopstveni strah od mogućeg gubitka vlasti, kazali su iz beranskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

Pošto za prethodne četiri godine u Beranama, kako dodaju iz DPS, nijesu ništa učinili za razvoj grada i bolji život građana, već isključivo za sebe i svoje rođake i partijske kadrove, sada žele da od Berana naprave zabranjeni grad u kome će "oni i njihova družina nastaviti da se bahate i koriste privilegije vlasti."

Koalicija" Zdravo Berane" saopštila je danas da je tragedija za jednu državu da Državna izborna komisija, nakon odluke o ponavljanju izbora na biralištima u Beranama, obavlja prljavu ulogu partijskog poslušnika.

"Vrlo je zanimljivo posmatrati nervozno i nevaspitano političko ponašanje koalicije „Zdravo Berane“ i Demokrata povodom odluke Državne izborne komisije da prihvati prigovore naše partije i da se ponovi glasanje na pet mjesta u Beranama. Ne sjećamo se da su glas pustili kad je ponavljano glasanje po njihovim prigovorima u Ulcinju, a u prethodnom izbornom ciklusu u Petnjici i Tuzima. Još ranije, na primjer u Budvi", navode iz OO DPS Berane.

Kako smatraju, osnova za strah nema ako je neko uvjeren u pobjedu.

"Čemu toliki strah, ako su uvjereni u ubjedljivost svoje pobjede, koju su proslavljali kao da su samostalno napravili neki dobar rezultat? Prigovori i ponavljanje izbora na nekim biračkim mjestima su zakoniti dio svakog izbornog procesa, i nema ničega spornog ni u tome što je DPS uložila prigovore tamo gdje je našla nepravilnosti, poput odnošenja izbornog materijala sa biračkog mjesta, što je učinio član odbora iz Demokrata, ni u odluci DIK. Ostavite državne institucije da rade svoj posao i pripremajte se za ponavljanje izbora na pet biračkih mjesta 6. marta. Mi smo spremni za dobar rezultat," poručili su iz beranskog odbora DPS.

Bonus video: