DPS: Građani Berana će glasati za one koji rade u njihovom interesu

"Berane neće glasati za ljude koji samo ogovaraju i ništa ne nude", naveli su iz DPS-a
0 komentar(a)
Opština Berane, Foto: Arhiva Vijesti
Opština Berane, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 01.03.2014. 13:45h

Građani Berana neće glasati za ljude koji samo ogovaraju i ništa ne nude, već one koji rade u njihovom interesu i koji će stvoriti uslove za veći standard, ocijenjeno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalsita (DPS) tog grada.

Oni smatraju da ih opozicione strane “ogovaraju” i nazivaju pogrdnim imenima “jer im je krivo što su građani zadovoljni”.

"U slikovitom opisivanju samih sebe, dok su koristili kvalifikacije kao što su: alapače, kukavice, šićardžije, štetočine, potkupljivci i slično, vjerovatno su iz nezdrave koalicije zaboravili da se "časte" starom narodno izrekom " sjela ruga pokraj puta, svakome se ruga, a sebe ne vidi", kako ih građani Berana ovih dana nazivaju", kazali su iz DPS-a.

Oni su upitali zašto bi opozicija uopšte pravila izborne programe, kada, kako su naveli, znaju da ih neće realizovati, jer će izgubiti.

Komentarišući optužbe opozicije da je rješavanje situacije na deponiji Vasove vode politički obračun unutar DPS-a, iz te partije su kazali da su to trebali posmatrati kao rješavanje ekoloških i životnih problema, “kojima su oni dali odlučujući doprinos kada su, upravaljajući opštinom, definisali tu lokaciju za odlaganje smeća”.

"Sada je "rugama" krivo zato što su građani zadovoljni. To nas ne čudi. Berane neće glasati za ljude koji samo ogovaraju i ništa ne nude, već one koji rade u njihovom interesu, koji će stvoriti uslove za veći standard, koji će možda i pogriješiti, ali koji će grešku ispraviti", naveli su iz beranskog DPS-a.

Bonus video: