DPS: Građani Berana podržaće našu politiku na izborima

Fatić je naveo daće kroz Vladine projekte uskoro započeti izgradnja auto-puta, koji će Berane učiniti ključnim saobraćajnim centrom na sjeveru Crne Gore
0 komentar(a)
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
DPS LOGO , Demokratska partija socijalista, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.02.2014. 13:22h

Demokratska partija socijalista (DPS) u narednom mandatu nastaviće da stvara uslove za veću zaposlenost, bolju komunalnu i putnu infrastrukturu i građani Berana će tu politiku podržati na izborima, ocijenjeno je iz te stranke.

Kandidat za odbornika Opštinskog odbora DPS Berane, Bogdan Fatić, saopštio je da se svi Beranci i dalje čude kako se može koalicija nazivati zdravom, "dok se njeni prvi predstavnici no -stop žale, jadikuju i krive druge za sve, kao da nikada nijesu vršili vlast u našoj opštini".

"Da jedno misle, drugo pričaju, a treće rade pokazala je nezdrava koalicija i stavovima u vezi rješenja OIK, koje se odnosi na odustajanje pojedinih kandidata za odbornike sa nekih izbornih listi", navodi se u saopštenju.

Prema riječima Fatića, upravo je pritiscima na te kandidate da odustanu od učešća na izborima, nezdrava koalicija napravila te probleme.

"Međutim, poštovanje zakona nije ničiji poraz, nego bi trebalo da bude pobjeda svih. Nezdrava koalicija ne pokazuje samo neznanje, vec i nedobronamjernost", dodao je on.

Kako je naveo Fatić, raznim performansima se ne dobija povjerenje građana i ne donosi dobro Beranama.

"Ali ako ne umiju ništa drugo, neka samo nastave".

"Za razliku od njih, DPS će u narednom mandatu nastaviti da stvara uslove za veću zaposlenost, bolju komunalnu i putnu infrastrukturu, završiti izgradnju nove sporske dvorane, polikliniku, završiti put do Kolašina, aktiviranjem biznis zone omogućiti razvoj malih i srednjih preduzeća", dodao je on.

Kako je naveo Fatić, kroz Vladine projekte uskoro će započeti izgradnja auto-puta, koji će Berane učiniti ključnim saobraćajnim centrom na sjeveru Crne Gore.

"To je politika DPS-a koju će građani Berana ubjedljivo podržati 9. marta", zaključio je Fatić.

Bonus video: