DPS kreće u kampanju za NATO

Kako je saopšteno nakon sjednice, GO je izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima na lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici.
64 pregleda 68 komentar(a)
DPS, Foto: Boris Pejović
DPS, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 27.11.2013. 21:01h

Glavni odbor Demokratske partije socijalista (DPS) je odlučio da intezivira unutarpartijske aktivnosti kako bi ta partija dodatno doprinijela jačanju podrške građana ulasku Crne Gore u NATO, saopšteno je sinoć iz DPS.

“Saglasno statutarnoj obavezi, Glavni odbor je razmatrao i usvojio zaključke sa Treće sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa, koja je bila posvećena EU i NATO integracijama. DPS, kao vodeća partija, i dalje će biti garancija za nastavak reformi i uspješnost oba integraciona procesa Crne Gore”, saopšteno je nakon sjednice, kojom je predsjedavao predjednik DPS-a Milo Đukanović.

Na sjednici su, kako je saopšteno, analizirani i rezultati na lokalnim izborima na Cetinju, u Mojkovcu i Petnjici.

“Uvažavajući činjenicu da je DPS bila ubjedljivo jača od političke konkurencije u opštinama u kojima postoje razlike u nacionalnoj i vjerskoj strukturi, jasno su naznačeni trendovi podrške ukupnoj građanskoj politici DPS-a”, kaže se u saopštenju. GO je podržao opštinske odbore u sve tri opštine da u najkraćem roku formiraju organe lokalne uprave i postavio osnove za dalje aktivnosti u susret izborima u Ulcinju.

Bonus video: