DPS Tuzi: URA se dodvorava ne bi li prigrabili dio vlasti

669 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Demokratska partija socijalista (DPS) nema vremena za društveno političke marginalne partije i likove, kao što je URA, i njihov glasogovornik, izvjesni Pepić. Ipak, zbog javnosti reagujemo na današnju izjavu Eldina Pepića, sekretara URA za Tuzi, saopšteno je iz OO DPS Tuzi.

"Gospodin marginalac, koji se počesto javlja u medije, po nalogu pretpostavljenih, da kritikuje DPS i predsjednika Mila Đukanovića, ima toliko povjerenje kod građana Tuzi da on i njegova stranka nijesu mogli, u prethodna dva izborna ciklusa, da sastave odborničku listu, jer nijesu bili u stanju da ubijede ni 32 glasača potpisnika liste, a kamoli nesto veće na izborima. Sad ti isti se dodvaraju aktuelnoj vlasti u Tuzima ne bi li, eventualno, prigrabili dio vlasti. Oni,takođe, žele da politički sićare i da sebi, isto tako, prigrabe zasluge da su Tuzi danas punopravna opština", navodi DPS Tuzi u svom reagovanju.

Kako dodaju, njihova politika na državnom i lokalnom nivou je do kraja posvećena naporima da Tuzi dobijaju prave atribute i da budu istinski servis u službi njenih građana.

Dakle, kao što je koncipiran zakonodavni okvir, koji je obezbjedio da Tuzi dobijaju punopravnu opštinu, zajednička je odgovornost, na svima nama, da ta opština dobije svoj puni smisao za šta je i formirana da bude istinski i efikasan servis građana. Dosadašnji rezultati Vlade CG i Glavnog grada na ovom planu govori da to nije samo retorika nego iskreno opredjeljenje

Što se tiče marginalne Partije URA, ona je poznata kao partija koja je ispunjena mržnjom prema DPS-u i Milu Đukanoviću. Njihova osnovna poruka je politički populizam", navodi se nadalje u reagovanju OO DPS Tuzi.

Iz te stranke ocjenjuju da će URA "koja je na političkom izdisaju" i njihov lider ostati upamćeni po istorijskim biserima "kao što su članstvo u NATO veliki udarac za DPS ili ono čuvenije da je Đerđ Kastrioti Skenderbeg nacionalno Srbin".

Bonus video: