Imenovan Inicijativni odbor Demokrata u Bijelom Polju

U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, Inicijativni odbor saglasno odlukama Koordinacionog odbora privodi kraju postupak predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata
6 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 20.05.2015. 12:19h

U Bijelom Polju je imenovan Inicijativni odbor Demokratske Crne Gore za sprovođenje aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa. Odbor čine: Danijel Adžić, Marko Ljujić, Živko Lazarević, Dženan Kolić, Milica Cvijović, Ivan Drobnjak, Mario Božović, Lidija Adžić, Nemanja Bošković, Mirko Maslovarić, Aleksandar Bubanja, Bojan Knežević, Sandra Femić.

"Svježa, nekompromitovana i stručna kadrovksa ponuda koju čini Inicijativni odbor Demokrata u Bijelom Polju pokazuje da politička scena definitivno dobija jednu novu, prosperitetnu snagu koja predstavlja budućnost. Sama struktura jasno ukazuje da su se na jednom mjestu sabrali ljudi koji su različito politički i ideološki razmišljali u prošlosti, kao i oni koji nijesu nikada bili politički aktivni, jer u Demokratskoj Crnoj Gori prepoznajemo prije svega iskrenost, solidarnost i zajedništvo", navodi se u saopštenju.

"Veliki problemi u kojima se nalaze građani Bijelog Polja i cjelokupnog sjevera dovoljan su signal da se izdignemo iznad vještačkih podjela i usmjerimo na ona pitanja koja znače život i budućnost svih građana, a posebno mladih ljudi. Dosta su se drugi poigravali sa našim sudbinama devastirajući ono što su generacije vjekovima stvarale i čuvale. Sigurni smo da Demokrate na čelu sa mr Aleksom Bečićem mogu ovaj pad našeg društva po mnogim osnovama zaustaviti i preusmjeriti u sigurnu budućnost, jer Crna Gora zemlja koju najviše volimo i u kojoj želimo da živimo ima rijetko viđena bogatstva i potencijale. Potrebni su samo pravi domaćini, koji ljubav prema zemlji nose u srcu , a ne u džepu".

U susret Kongresu Demokrata koji će se održati 31. maja, Inicijativni odbor saglasno odlukama Koordinacionog odbora privodi kraju postupak predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata.

Bonus video: