Kabinet Đukanovića: Marković ili svjesno krivotvori ono što je očigledno ili ne umije da napravi potrebnu razliku

"Na osnovu navedenog, moze se zaključiti da se radi o još jednoj bezvrijednoj i malicioznoj političkoj-pravnoj mahinaciji kojom se neskriveno pokušava, po ko zna koji put, obmanuti crnogorska javnost i diskreditovati ličnost Predsjednika Crne Gore"
9122 pregleda 12 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović
Milo Đukanović, Foto: Boris Pejović

Iz Službe za informisanje predsjednika Crne Gore kazali su da je današnje saopštenje urednika dnevnog lista "Dan" "još jedan u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine."

Urednik dnevnog lista "Dan", Nikola Marković, rekao je danas da je Milo Đukanović namjerno krio vlasništvo nad kiparskom kompanijom.

"Da je današnje reagovanje urednika dnevnog lista ,,Dan" Nikole Markovića još jedan u nizu neuspjelih pokušaja flagrantnog podmetanja neistine, u već viđenom maniru plasiranja novih falsifikata svog nekredibilnog izvora, najbolje i najjasnije potvrđuje činjenica da se ovaj urednik poziva na Zakon o konfliktu interesa, ali umjesto člana 20 tog zakona, tendenciozno i manipulatorski navodi sadržinu člana 20 Zakona o sprječavanju sukoba interesa iz 2009. godine, koji se ni na koji način ne može retroktivno primjenjivati", piše u saopštenju Službe za informisanje predsjednika Crne Gore.

U saopštenju se navodi da Marković "nažalost, ili svjesno krivotvori ono što je očigledno ili ne umije da napravi potrebnu razliku, koja se lako spoznaje prostim čitanjem i upoređivanjem dostupnih tekstova pomenuta dva zakonska propisa. "

"Na osnovu navedenog, moze se zaključiti da se radi o još jednoj bezvrijednoj i malicioznoj političkoj-pravnoj mahinaciji kojom se neskriveno pokušava, po ko zna koji put, obmanuti crnogorska javnost i diskreditovati ličnost Predsjednika Crne Gore. Zato je svaka dalja polemika na ovu temu izlišna", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: