Krivokapić: DPS drma sindrom Marović

“Tom otimačkom konceptu – pohari Crne Gore SDP se, u skladu sa svojom snagom, sve vrijeme suprotstavljao i dok je bio u vlasti. Podsjećamo građane da smo brojne pljačke, što sami, što u saradnji sa opozicijom, spriječili u prethodnom periodu”
11 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Sdp.co.me
Ranko Krivokapić, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 21.07.2016. 16:16h

Sjever Crne Gore ekonomski je devastiran pogrešnom politikom i nesposobnošću Vlade da obezbijedi radna mjesta za građane tog dijela države, ocijenio je predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP), Ranko Krivokapić.

On je, u okviru pretkampanje SDP-a za parlamentarne izbore, boravio u posjeti Beranama i Andrijevici gdje je razgovarao sa brojnim članovima i aktivistima, kao i sa građanima ta dva grada.

Kako je saopšteno iz SDP-a, Krivokapić je tokom razgovora iskazao zadovoljstvo pripremama opštinskih odbora SDP Berana i Andrijevice za izbore, kao i velikim prilivom novih članova i simpatizera SDP u ta dva grada.

“Krivokapić je u razgovoru sa građanima istakao da je sjever države ekonomski devastiran pogrešnom politikom i nesposobnošću Vlade Crne Gore da obezbijedi radna mjesta za građane ovog dijela Crne Gore”, kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Krivokapić je naveo da “takozvani razvojni koncept Demokratske partije socijalista (DPS) razara ekonomiju, a razvija i bogati tajkune i najbliže okruženje vrha DPS-a, čije se bogatstvo mjeri desetinama miliona EUR”.

Dodaje se da taj koncept istovremeno siromaši građane, zbog čega se, nažalost, ljudi sa sjevera masovno iseljavaju iz Crne Gore.

“Tom otimačkom konceptu – pohari Crne Gore SDP se, u skladu sa svojom snagom, sve vrijeme suprotstavljao i dok je bio u vlasti. Podsjećamo građane da smo brojne pljačke, što sami, što u saradnji sa opozicijom, spriječili u prethodnom periodu”, saopšteno je iz SDP-a.

Navodi se da je jasno da je SDP i u tom periodu bio ključna prepreka pljačkanju Crne Gore.

Krivokapić je članstvu i simpatizerima SDP-a, kao i građanima Berana i Andrijevice, saopštio da je na oktobarskim izborima cilj da se DPS razvlasti.

“DPS drma sindrom Marović pa očekujemo, i zbog svih onih neukaljanih u toj partiji, da se će se sa mnogim odgovornima u DPS-u još intentzivnije nego do sada baviti Specijalno tužilaštvo”, kaže se u saopštenju.

Bonus video: