Lekić liderima vladajuće koalicije: Brinite o svojim biografijama

"“Predsjednik DPS-a (Milo Đukanović) je isleđivan u susjednoj zemlji, a bavi se mojom biografijom bezočno izmišljajući"
52 pregleda 42 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2012. 06:42h

Predsjednik demokratskog fronta (DF) Miodrag Lekić izjavio je da u vladajućoj koaliciji vlada strah od tog opozicionog saveza i da zbog toga očekuje još jače napade režima. On je na skupu Fronta zamjerio liderima vladajuće koalicije jer se bave njegovom biografijom, dok ignorišu raspisivanje potjernice za Naserom Keljmendijem ”koji se izjašnjavao i kao član DPS-a”.

“Predsjednik DPS-a (Milo Đukanović) je isleđivan u susjednoj zemlji, a bavi se mojom biografijom bezočno izmišljajući, dok predsjednik Skupštine (Ranko Krivokapić) ima višak opsesije o svojoj veličini, a manjak pristojnosti. To govori o velikom strahu jer se borimo za pravnu državu”, rekao je Lekić.

Radulović

Predrag Bulatović je rekao da je Front postao matica crnogorske opozicije, najavljujući da će promijeniti odnose u Crnoj Gori iz temelja. On je ponovio da pobjeda DF neće ugroziti nezavisnost Crne Gore, upozoravajući da je ona postala privatna država jednog čovjeka.

Kardiolog Srđan Pavićević rekao je da bi pobjeda opozicije u oktobru bila jednako važan događaj kao obnova nezavisnosti 2006. godine.

Funkcioner DF Branko Radulović rekao je da će Front Miodrag Lekić pobijediti na predsjedničkim izborima u maju.

Galerija

Bonus video: