Lekić: Marović da kaže koliko je puta u Milano išao državnim avionom

Lekić je rekao da je dolazak Langea u Crnu Goru, povodom afere “Snimak”, šamar crnogorskom društvu
45 komentar(a)
Ažurirano: 16.03.2013. 21:33h

Predsjednički kandidat Miodrag Lekić pozvao je potpredsjednika DPS-a Svetozara Marovića da kaže “koliko je puta u Milano išao državnim avionom privatno da se provodi u punktu rasipništva”.

On je na tribini u Golubovcima rekao da ga je bilo sramota da gleda crnogorsku novokomponovanu elitu koja se parama građana provodi u bahanalijama, a sve pod prismotrom policije”.

Lekić je rekao da je Milo Đukanović “šest sati bio isleđivan u Bariju zbog materije korupcionaškog udruživaja sa kriminalnim organizacijama iz regiona”.

“Ima li veće bruke od te. A Filip Vujanović, kad je bio ministra unustrašnjih poslova, uključio je ljude iz policije da budu akteri šverca cigareta. Dobio je spisak imena iz Državne bezbjednosti, od italijanske strane, koji su plaćeni od mafijaške organizacije”, rekao je Lekić.

On je rekao da je dolazak šefa Direktorata za proširenje Dirka Langea u Crnu Goru, povodom afere “Snimak”, šamar crnogorskom društvu.

Lekić je pitao Vujanovića i na koji referendum je mislio kad je rekao da je molio da se on odgodi, podsjećajući da je vlast do sada raspisala dva - za zajednicu sa Srbijom početkom 90-ih i za nezavisnost 2006.

Funkcioner DF-a Milan Knežević rekao je da je Vujanović odbio intervju sa Lekićem na TV Vijesti. On je rekao da je u DPS-u zavladao virus gripa, te da su njihovi funkcioneri pod temperaturom kad kažu da je Vujanović dobrota koja se smije.

On je prisutne pitao ko je bio ministar policije kad su napadnuti demonstranti zbog izborne krađe '97, ko je bio premijer kad je sklopljen ugovor za KAP sa Glenkorom, ko je pomilovao Frica i Lončara...

Galerija

Bonus video: