Mandić: Tehnička saradnja ili novi izbori

"Večeras smo bili efikasni i prešli na konkretan teren. Sve je poznato nama i kolegama iz Pozitivne, sada se samo čekaju konkretni odgovori"
21 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Andrija Mandić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.11.2012. 23:31h

Funkcioner DF i lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić je nakon večerašnjeg sastanka sa predstavnicima Pozoitivne kazao da će konačnu odluku o daljim pregovorima o formiranju vlasti u Nikšiću donijeti predsjedništvo Fronta.

"Večeras smo bili efikasni i prešli na konkretan teren. Sve je poznato nama i kolegama iz Pozitivne, sada se samo čekaju konkretni odgovori koji za rezultat mogu da imaju tehničku saradnju u Nikšiću, ali i ponovljene izbore”, kazao je Mandić za TV Vijesti.

Generalni sekretar Pozitivne Mladen Bojanić je rekao da je nekoliko stavki usaglašeno dok stranački organi treba da razmotre nova rješenja, ne želeći da pecizira o čemu se radi.

Osim Mandića i Bojanića sastanku održanom u prostorijama DF prisustvovali su Milutin Đukanović, Veljko Vasiljević, Milan Knežević i Vera Bulatović, dok su Pozitivnu zastupali Nikola Koćalo, Azra Jasavić, i Vera Miljanić.

Bonus video: