Martinović: Konstantan pad podrške protestima

"Ako trubljenjem nekoliko poletarca URA-e u 7 ujutru Ulicom Slobode ne uspiju da smijene vlast, održace još jedan sastanak"
1260 pregleda 7 komentar(a)
Momčilo Mošo Martinović, Foto: DPS
Momčilo Mošo Martinović, Foto: DPS
Ažurirano: 09.04.2019. 14:26h

Sve manja podrška okupljenih aktivista opozicije, i bez interesovanja građana, pokazali su konstantan pad podrške protestima, ocijenio je poslanik DPS Momčilo Mošo Martinović.

"Okupljanja više ne najavljuju. Samo akcije građanske neposlušnosti koje "kreativni timovi" rade po priručniku. Ako trubljenjem nekoliko poletarca URA-e u 7 ujutru Ulicom Slobode ne uspiju da smijene vlast, održace još jedan sastanak", rekao je Martinović.

Poslanik DPS-a reagovao je na akciju pokreta "Odupri se" u kojoj su sa desetak automobila sa sirenama i megafonima kružili oko zgrada Vlade, Predsjedništva, Tužilaštva i ostalih institucija u centru Podgorice

"I dalje se ne zna ko je organizator, bez obzira što javnosti pokušavaju da nametnu da im je Džemal Perović lider. Ne reaguju ni na optužbe svog ideologa, odbjeglog tajkuna, da su među njima pripadnici UDBE", navodi se između ostalog u reagovanju Martinovića.

Bonus video: