Medojević: Bilo bi lijepo da otac Gojko odmori glas i skoncentriše se prema DPS-u

"Mi njima ne dijelimo lekcije, pa bi bilo lijepo i da otac Gojko malo odmori glas i skoncentriše se prema DPS. To su neprijatelji Crkve i satanisti", komentarisao je Medojević na Fejsbuku.
63762 pregleda 627 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Nebojša Medojević, Foto: Boris Pejović, Boris Pejović
Ažurirano: 17.02.2020. 19:13h

Funkcioner Demokratskog fronta (DF), Nebojša Medojević kazao je da rektor Cetinjske bogoslovije, Gojko Perović treba "malo da odmori glas i skoncentriše se prema DPS-u".

"Ova borba je složena, opasna i teška. I svako treba da radi svoj posao. Crkva svoj. Mi svoj. Mi njima ne dijelimo lekcije, pa bi bilo lijepo i da otac Gojko malo odmori glas i skoncentriše se prema DPS. To su neprijatelji Crkve i satanisti", komentarisao je Medojević na društvenim mrežama.

Rektor Cetinjske bogoslovije, Gojko Perović, poručio je prošlog četvrtka u Baru političarima iz opozicije da "ne uređuju litije" i da ne iznose svoje predloge pred kamerama, već da, ako imaju šta da kažu, dođu na jedan od skupova.

"Političarima, opozicionarima - kumim vas Bogom, nemojte nam vi uređivati ove litije. Stanite tu, budite sa nama, ništa ne pozivajte, ništa ne predlažite pred kamerama i mikrofonima. Ako imate nešto kao brat i sestra, dođite, kažite... Ovo crkva vodi", kazao je između ostalog Perović, obraćajući se okupljenima ispred Sabornog hrama u Baru.

Lideri Demokratskog fronta su više puta izlazili u javnost sa tezama da na protestima treba da se zahtijeva tehnička vlada.

Lider DF-a Andrija Mandić je prošle nedjelje, gostujući u emisiji srbijanske televizije O2, kazao da građani koji protestuju protiv usvajanja Zakona o slobodi vjeroispovijesti treba da saopšte koji je to dan do kada će čekati da se Zakon povuče.

“Mislim da tog datuma treba svi da se okupimo u Podgorici i da sa ulice poručimo da se nećemo razilaziti dok se Zakon koji otima imovinu Srpske pravoslavne crkve, ne stavi van snage", rekao je tada Mandić.

Bonus video: