Mijović: Došlo vrijeme za masovne proteste i smjenu vlasti

“Vrijeme je da se udružimo i pokrenemo zbog naše djece, da pokažemo hrabrost i kažemo dosta. Vrijeme je za građanski bunt i neposlušnost”
6433 pregleda 22 komentar(a)
Mijović, Foto: GP Nova Ljevica
Mijović, Foto: GP Nova Ljevica
Ažurirano: 14.01.2019. 18:33h

Nakon 30 godina pljačke, kriminala, uništavanja države i građana, došao je trenutak za smjenu vlasti, oslobođenje naroda od kriminalaca, modernih robovlasnika i haračlija, vrijeme je za masovne građanske proteste bez prisvajanja liderstva bilo koje partije ili grupe, saopštio je predsjednik GP Nova Ljevica, Saša Mijović.

“Niko nema pravo da se zarad ličnih ili partijskih interesa igra sa narodnom mukom i bijesom. Došlo je vrijeme mladih, novih ljudi koji neće da trpe i ćute i koji se ne plaše da se bore za svoju i budućnost novih generacija”, poručuju iz tog građanskog pokreta.

“Pozivamo sve opozicione partije, grupe, pojedince i slobodne građane da se ujedine i zajednički krenu u oslobađanje države, jedino zajednički možemo to da uradimo. Mirno i dostojanstveno. Da se napravi zajednički front onih koji bez sujete žele dobro građanima i promjene za spas države. Borimo se protiv ovakvog sistema, povucimo svoje pare iz banaka, ne plaćajmo poreze i doprinose ko god to može, razne izmišljene komunalne takes i sve ono od čega se izdržava kriminalni aparat DPS-a”.

Mijović dodaje da im je dosta ga gledaju “kriminal političara na vlasti, reketiranje malih privatnih preduzetnika bliskim vlastima, korupciju, kupovinu glasova, zaduživanje građana, uništavanje prosvjete, zdravstva, umiranje djece jer im država ne plaća liječenje, stranačko zapošljavanje, predsjednika skupštine koji laže, djelove policije, tužilaštva i sudstva koji štite kriminal”.

“Vrijeme je da se udružimo i pokrenemo zbog naše djece, da pokažemo hrabrost i kažemo dosta. Vrijeme je za građanski bunt i neposlušnost”, zaključuje se u saopštenju Nove Ljevice.

Bonus video: