Milačić sa Putinom: Kriminalna vlast izdala Rusiju, a ne narod

"Milačić je poručio da Crna Gora nije Milo Đukanović i da nije izdala kao on Rusiju, vec da je to učinila kriminalna vlast", navode iz Prave
12012 pregleda 38 komentar(a)
Milačić i Putin, Foto: Prava Crna Gora
Milačić i Putin, Foto: Prava Crna Gora

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić sastao se sa predjsednikom Ruske Federacije Vladirom Putinom, prilikom njegove zvanične posjete Srbiji.

Iz Prave su naveli da je Milačić saopštio predsjedniku Rusije nužnost osavremenjavanja poljuljanih odnosa između Rusije i Crne Gore, prije svega zbog "duga prema zajedničkim precima i istoriji, ali i prema potomcima".

"Milačić je saopštio da je antiruska politika postala jedna od glavnih odlika crnogorske vlasti i da je nasilno uvlačenje u NATO savez bez referendumske volje naroda, toj antiruskoj histeriji samo dalo pečat. On je istakao da je jedan od kljucnih ciljeva Prave Crne Gore upravo osavremenjavanje rusko-crnogorskih odnosa kroz novu eru politike, koju nužno moraju mlada, nova lica čistih biografija", saopšteno je iz Prave, nakon sastanka.

Dodaju da je Milačić pozvao Putina da posjeti Crnu Goru.

"Milačić je poručio da Crna Gora nije Milo Đukanović i da nije izdala kao on Rusiju, vec da je to učinila kriminalna vlast", zaključuju iz te partije.

Bonus video: