Milić: Katnić mi je rekao da je Marović iznio 400 miliona eura iz Crne Gore

Nakon završetka sjednice Kolegijuma, predsjednik Skupštine, Ivan Brajović je u nastavku sjednice kazao da je Katnić čuo šta je rečeno u parlamentu pa ako nađe za shodno može se obratiti Skupštini
36393 pregleda 100 komentar(a)
Milić u Skupštini Crne Gore, Foto: Screenshot/Skupština Crne Gore
Milić u Skupštini Crne Gore, Foto: Screenshot/Skupština Crne Gore
Ažurirano: 30.04.2020. 13:05h

Poslanik Socijalističke narodne partije (SNP) Srđan Milić rekao je danas u Skupštini Crne Gore da mu je specijalni državni tužilac Milivoje Katnić kazao da je visoki funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) i predsjednik političkog savjeta te partije iznio iz države 400 miliona eura.

Milić je to rekao na sjednici Skupštine Crne Gore na kojoj se razmatra Pedlog zakona o budžetu i fiskalnoj odgovornosti, kojim su Milić i njegova koleginica Danijela Pavićević predložili da izdvajanja u budžetu za sektor zdravstva ne budu manje od 25 odsto.

Milić nije najprije kazao ko je funkcioner DPS, ali je Milan Knežević (DF) tražio prekid sjednice sazivanje kolegijum parlamenta kako bi se odlučilo da Katnić dođe u Skupštinu i podijeli informacije koje ima.

"Riječ je o Svetozaru Maroviću", kazao je Milić nakon što je Knežević iznio svoj zahtjev.

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović je prekinuo zasijedanje da bi sazvao sjednicu Kolegijuma.

Nakon završetka sjednice Kolegijuma, Brajović je u nastavku sjednice kazao da je Katnić čuo šta je rečeno u parlamentu pa ako nađe za shodno može se obratiti Skupštini.

Bonus video: