Milić: SNP će biti ključni dio nove vlasti

„Predsjednik Milić je naveo da SNP-u ne treba vlast koja će se štititi na način kako je to 24. oktobra urađeno od strane još uvijek aktuelnih - ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije“
51 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 11.11.2015. 20:46h

Socijalistička narodna partija (SNP) će nakon fer, slobodnih i demokratskih izbora biti ključni dio nove vlasti vlasti čiji će cilj biti rješavanje konkretnih životnih problema svih građana, poručio je lider te stranke Srđan Milić.

Sjednica mjesnih odbora te partije, u organizaciji podgoričkog SNP-a održana je danas u Omladinskom domu u Tološima.

Sjednica je održana u proširenom sastavu, a na njoj je raspravljano o pripremama za predstojeće parlamentarne izbore i aktuelnoj političko-ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori.

U saopštenju SNP-a se navodi da je, pored upoznavanja prisutnih sa aktivnostima koje partija sprovodi radi što bolje pripremljenosti za parlamentarne izbore, posebna pažnja posvećena dešavanjima ispred Skupštine Crne Gore 24. oktobra i ekonomsko-socijalnim pitanjima.

„Predsjednik Milić je ukazao na složenu političku situaciju u Crnoj Gori, navodeći da SNP iz toga mora izaći jača, organizovanija i biti partija koja će nakon fer, slobodnih i demokratskih izbora sigurno biti ključni dio nove vlasti, a kada se to desi prioritet svih prioriteta biće rješavanje konkretnih životnih problema svih građana“, kaže se u saopštenju.

To je, kako je istakao, SNP pokazala u Skupštini Crne Gore, Podgorice i svim parlamentima lokalnih samouprava, boreći se za dobrobit svih građana.

„Predsjednik Milić je naveo da SNP-u ne treba vlast koja će se štititi na način kako je to 24. oktobra urađeno od strane još uvijek aktuelnih - ministra unutrašnjih poslova i direktora Uprave policije“, dodaje se u saopštenju.

Predsjednik podgoričkog Odbora SNP-a Dragan Ivanović, istakao je neophodnost da se što prije stvore zakonski uslovi, koji će obezbijediti fer i demokratske izbore, na kojima će građani moći slobodno da iskažu svoju volju.

„Takođe je naglasio da je 24. oktobra bilo veliko učešće građana na protestu ispred crnogorskog parlamenta i da je glavni razlog masovnog prisustva na tom skupu iskazivanje nezadovoljstva zbog teške ekonomske situacije u državi“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: