Mugoša: Bošnjak nastavila prljavu kampanju ispunjenu neistinama

Mugoša je saopštio da je sve što je stekao za vrijeme rada kao javni funkcioner uredno prijavljivao nadležnim organima i istakao da o tome postoji uredna evidencija dostupna javnosti i poslanici Branki Bošnjak
8097 pregleda 15 komentar(a)
Mugoša, Foto: Savo Prelević
Mugoša, Foto: Savo Prelević

Navodi poslanice DF-a Branke Bošnjak predstavljaju politički motivisane zlonamjerne i lažne konstrukcije koje odbacujem kao apsolutno neistinite, saopštio je u reagovanju direktor Poreske uprave Miomira M. Mugoša.

On je saopštio da je sve što je stekao za vrijeme rada kao javni funkcioner uredno prijavljivao nadležnim organima i istakao da o tome postoji uredna evidencija dostupna javnosti i poslanici Branki Bošnjak.

>> Bošnjak: Markoviću, da li je Mugoša beskućnik, pa si mu dodijelio 40.000 eura "Nije prvi put da poslanica Bošnjak iznosi beskrupulozne laži kad je u pitanju moj profesionalni angažman u Glavnom gradu plasirajući javnosti samo njoj znane izmišljene informacije o mojim navodnim zloupotrebama za vrijeme pokrivanja pozicije načelnika Komunalne policije i dezinformacije o sukobu sa tadašnjim gradonačelnikom Podgorice", saopštio je Mugoša.

Kako je direktor Poreske uprave istakao Bošnjak je nastavila "prljavu kampanju ispunjenu lažima i neistinama" koju je, kako tvrdi on, započela dok je bila odbornica Skupštine Glavnog grada, "bezuspješno pokušavajući da diskredituje moj profesionalni angažman u Poreskoj upravi i ostvarene rezultate koje ta institucija u kontinuitetu postiže za dobrobit građana i države Crne Gore, a koji su prepoznati od strane domaće i međunarodne stručne javnosti". "U cilju zaštite ličnog i profesionalnog integriteta, a zbog kontinuirane beskrpulozne kampanje protiv mene i moje porodice od strane pomenute poslanice Bošnjak, obavještavam vas da ću pokrenuti sudski postupak, u kojem će ista imati priliku da dokaže istinitost svojih navoda ili snosi posljedice zbog iznijetih neistina", zaključio je u svom reagovanju direktor Poreske uprave, Miomir M. Mugoša.

Bonus video: