Na Cetinju održana sjednica Inicijativnog odbora Demokrata

"Sastav članova i simpatizera Demokrata na Cetinju jasno pokazuje da je Demokratska Crna Gora na čelu sa mr Aleksom Bečićem uspjela da objedini ljude koji su različito politički i ideološki razmišljali, kao i da animira one koji u ranijem periodu nijesu pokazivali interosovanje za političkim aktivizmom", navodi se u saopštenju
11 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Demokratska Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.05.2015. 14:38h

Danas je održana sjednica Inicijativnog odbora Demokrata na Cetinju na kojoj su se članovi upoznali sa pratećim odlukama Koordinacionog odbora u susret Prvom Kongresu Demokrata, koji će se održati 31. maja.

"Utvrđen je rokovnik aktivnosti koje je neophodno realizovati u dijelu predlaganja kandidata Demokrata za: članove prvog saziva Glavnog odbora Demokratske Crne Gore, delegate na Prvom Kongresu Demokratske Crne Gore, kao i za članove Statutarne Komisije i Nadzornog odbora Demokrata", navodi se u saopštenju.

Inicijativni odbora Demokrata za Prijestonicu Cetinje, za sprovođenje izbornih aktivnosti u pripremi Prvog Kongresa Demokratske Crne Gore čine: Bojan Rajević, Nikola Adžić, Marko Dapčević, Jelena Kaluđerović, Stefan Popović, Mirko Bošković, Nikola Đurišić, Perica Lopičić, Julija Vukčević, Dragan Kaluđerović, .

"Sastav članova i simpatizera Demokrata na Cetinju jasno pokazuje da je Demokratska Crna Gora na čelu sa mr Aleksom Bečićem uspjela da objedini ljude koji su različito politički i ideološki razmišljali, kao i da animira one koji u ranijem periodu nijesu pokazivali interosovanje za političkim aktivizmom. Ovi pokazatelji na Cetinju vjerujemo da su snažna poruka čitavoj Crnoj Gori. Dosta je vjestačkih prebrojavanja i dijeljenja građana. Ekonomsko-socijalni haos u kojem se nalazimo pozivaju na solidarnost, zajedništvo i društvenu odgovornost. Program Demokrata “Pobjede, a ne podjele” garancija je sigurne budućnosti", stoji u saopštenju Demokrata.

Bonus video: