Pajović: Bićemo dio vlasti

“Imali smo i grešaka i nemamo problema da to priznamo sebi i drugima. Oni nisu počinjeni iz neznanja ili zle namjere već iz vjere u ljude”
14 komentar(a)
Darko Pajović, Azra Jasavić, Mladen Bojanić, Foto: PCG
Darko Pajović, Azra Jasavić, Mladen Bojanić, Foto: PCG
Ažurirano: 28.05.2013. 20:32h

Lider Pozitivne Crne Gore Darko Pajović poručio da je će ta partija nakon lokalnih izbora u Mojkovcu i Cetinju biti dio vlasti u tim opštinama.

Pajović je na proslavi partijske godišnjice kazao i da očekuju da vladajuće partije razumiju istorijski trenutak i da se okrenu potrebama građana Crne Gore.

“Bliže se lokalni izbori u Mojkovcu i Cetinju kojima moramo vratiti čast i dostojanstvo i slobodu koju su imali, ti izbori će pokazati ono što je istorijski tok, a to je mirna i demokratska smjena vlasti”, kazao je Pajović navodeći da njegova partija ima viziju kako da građane ne zakida već da učini da žive bolje.

On je večeras pozvao sve glasače dosadašnje vladajuće klase, ali i manjinskih partija, koje vide nepravdu i koji razumiju da je državnost neupitna, da se okrenu interesima države Crne Gore: “Pozivamo ih da okrenu leđa onima koji nas brukaju pred svijetom raznim aferama poput Snimka i ostalih.

Crnu Goru treba institucionalno ojačati, uspostaviti vladavinu prava, pokrenuti privredu i pokrenuti nova radna mjesta”.

Govoreći o protekloj godini, Pajović je rekao da je Pozitivna prošla buran period, ali je za samo nekoliko mjeseci uspjela da poremete ravnotežu koja je omogućavala dominaciju jedne partije:

“Imali smo i grešaka i nemamo problema da to priznamo sebi i drugima. Oni nisu počinjeni iz neznanja ili zle namjere već iz vjere u ljude”.

Večerašnjem prijemu su pored članova Pozitive, prisustvovali lider Demokratskog fronta Miodrag Lekić, poslanici SNP-a Neven Gošović, Velizar Kaluđerović i Zdenka Popović, lider LP Andrija Popović, kao i brojni predstavnici diplomatskog kora i civilnog sektora.

Bonus video: