Pajović: Pozitivna iz pozicije vlasti kreće u promjene - Vijesti.me
SKUP U SELU SLATINA

Pajović: Pozitivna iz pozicije vlasti kreće u promjene

»Moramo da imamo državu koja mora snažno da stane iza onih koji nemaju. Moramo da imamo državu koja će da otvara nova radna mjesta. Moramo da imamo državu koja će da čuva državu, a ne od izbora do izbora da streca, ko će da nam je uzme ili ukrade ili ukine«

Darko Pajović Šavnik
Darko Pajović Šavnik (Foto: Pozitivna Crna Gora)

Pozitivna Crna Gora nudi koncept države solidarnosti i socijalne pravde, a jedina je partija koja nakon 27 godina u promjene kreće iz pozicije vlasti, poručio je lider te stranke, Darko Pajović.

Izborna lista Pozitivna Crna Gora- jer Volim Crnu Goru, održala je promotivni skup u selu Slatina, u opštini Šavnik.

Pajović je rekao da je Pozitivna Crna Gora koncept ljubavi, a ne mržnje.

»Moramo da imamo državu koja mora snažno da stane iza onih koji nemaju. Moramo da imamo državu koja će da otvara nova radna mjesta. Moramo da imamo državu koja će da čuva državu, a ne od izbora do izbora da streca, ko će da nam je uzme ili ukrade ili ukine«, poručio je Pajović.

Prema njegovim riječima, koncept koji ta partija nudi je koncept države solidarnosti i socijalne pravde, kazao je Pajović i dodao da se treba prisjetiti SFRJ, »kada smo svi bili solidarni, kada smo svi pomagali jedni druge«.

»Pozivam vas da izađete na izbore , jer niko drugi neće odlučivati u vaše ime. Treba da imamo hrabrosti da sagledamo šta je najbolje za budućnost svih nas i naše djece. To je jedini parametar kojim trebamo svi da se rukovodimo kada idemo na izbore«, naveo je Pajović.

Prema njegovim riječima, potrebno je da imamo državu u kojoj će oni koji nemaju da budu pomognuti.

»Namjera Pozitivne je da kroz fiskalnu politiku, kroz poresku politiku poveća prihode državi, ali ne da bi trošila taj novac kroz tekuće troškove, već da bi se radili putevi, dovela struja i voda u svako selo«, rekao je Pajović.

Prema njegovim riječima, Pozitivna je jedina partija, koja je nakon 27 godina krenula u proces promjena iz pozicije vlasti.

»Zato kažimo zbogom neoliberalnoj ekonomiji, uvedimo solidarnost i socijalnu pravdu, jer je to evropska vrijednost. Čuvajmo našu državu jer nam je jedna i jedina, volimo je i zato volimo Crnu Goru, zbog toga ćemo 16. oktobra dobro proći na izborima«, zaključio je Pajović.