Pozitivna Crna Gora: Samostalno na izbore

U Pozitivnoj će, ukoliko bude poziva za priključivanje novim političkim savezima, o tome raspravljati u organima stranke
112 pregleda 24 komentar(a)
Pozitivna Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Pozitivna Crna Gora, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 03.07.2012. 12:14h

Pozitivna Crna Gora je, i prije najava o o formiranju saveza na političkoj sceni, objavila da će izaći samostalno na izbore, saopšteno je iz te stranke.

"Sigurno je da Pozitivna Crna Gora u političkom djelovanju neće donijeti nijednu odluku koja može naškoditi demokratskim procesima u državi", rekao je agenciji MINA član Predsjedništva Pozitivne, Dritan Abazović, komentarišući formiranje demokratskog fronta.

U Pozitivnoj će, kako je kazao, ukoliko bude poziva za priključivanje novim političkim savezima, o tome raspravljati u organima stranke.

"Pozitivna Crna Gora je više puta javno istakla svoj stav da ce na svoje prve izbore izaći samostalno, prije najava o formiranju saveza na političkoj sceni Crne Gore", naveo je Abazović.

U Pozitivnoj, prema njegovim riječima, nastavljaju sa planiranim aktivnostima i pripremom za izlazak na predstojeće izbore, "uz maksimalno uvažavanje svih političkih subjekata i njihovih aktivnosti".

Bonus video: