Predlog Slavka Vučevića: Da raspravljaju o 12 tema

O podsticaju poljoprivrede Vukčević predlaže raspravu u drugom kvartalu Vukčević želi i raspravu o radu predsjednika GO
150 pregleda 0 komentar(a)
Slavko Vukčević, Foto: Crna gora.me
Slavko Vukčević, Foto: Crna gora.me
Ažurirano: 22.01.2016. 18:24h

Predsjednik kluba odbornika SNP-a u GO Golubovci Slavko Vukčević, predložio je 12 tema za program rada Skupštine za 2016. godinu.

Vukčević je predložio da Skupština GO Golubovci u prvom kvartalu raspravlja o predlogu programa razvoja GO Golubovci za 2016.godinu i predlogu završnog računa finansijskog plana GO Golubovci za 2015. godinu.

Za prvi kvartal Vukčević je predložio i Izvještaj o radu predsjednika GO i radu organa lokalne uprave za 2015. godinu, Izvještaj o radu za 2015. sa predlozima i mišljenjima o radu javnih ustanova i preduzeća i Izvještaj o radu za 2015. sa predlozima i mišljenjima o radu preduzeća, čiji je osnivač Glavni grad.

Vukčević je predložio da Skupština u drugom kvartalu raspravlja o Informaciji o aktivnostima na podsticanju razvoja i unapređenja poljoprivrede sa predlogom stanja u ovoj oblasti i zaključkom, Informaciji o stanju životne sredine na području GO Golubovci sa posebnim osvrtom na stanje životne sredine u Gornjoj Zeti i Informaciji o izboru i radu organa mjesnih zajednica u GO sa izvještajem o dosadašnjem radu.

Za treći kvartal, Vukčević je predložio da se u programu rada Skupštine nađu Informacija o stanju gradskog javnog prevoza putnika na području GO Golubovci sa predlogom mjera za poboljšanje istog i Informacija o stanju domova kulture u GO Golubovci. Vukčević je za četvrti kvartal predložio i Predlog odluke o finansijskom planu GO za 2017. godinu

Bonus video: