Protest podrške Jokiću ispred zgrade SO Kotor

"Sa skupa će biti poslata poruka SDP-u da građanke i građani Kotora svoj grad ne žele da vrate u ruke onih koje su pobijedili na lokalnim izborima 2016. godine"
1542 pregleda 4 komentar(a)
Poster kojim se najavljuje protest, Foto: Demokratska Crna Gora
Poster kojim se najavljuje protest, Foto: Demokratska Crna Gora

Povodom sjednice Skupštine Opštine Kotor, koja je zakazana za sjutra, ispred zgrade Skupštine opštine, održaće se protest pod nazivom "Ne damo Kotor!".

"Sa skupa će biti poslata poruka SDP-u da građanke i građani Kotora svoj grad ne žele da vrate u ruke onih koje su pobijedili na lokalnim izborima 2016. godine, te da se, stoga, i protive inicijativi o razrješenju predsjednika Opštine Kotor, Vladimira Jokića", navodi se u saopštenju.

Navode da je protestni skup u Kotoru, "osim što je skup protiv prekrajanja izborne volje građana Kotora", ujedno i skup podrške kotorskoj vlasti, na čelu sa Jokićem.

Demokrate smatraju da je nova vlast za samo dvije godine ostvarila dva najznačajanija strateška cilja - Kotoru sačuvala status na listi UNESCO-a i preko koncesije obezbijedila da Luka Kotor ostane Kotoranima.

"Kotor će i sjutra, osim pod zaštitom UNESCO-a, biti i pod zaštitom svojih građana koji će jasno poručiti: "Ne damo Kotor!", navodi se u saopštenju.

Bonus video: