Radulović: Marović je jado, a Vujanović prosječan glumac

Kada je bio izvršitelj bio je britva kao 'Britva', Krivokapić je 'kamen-stamen' i ključar zatočene Skupštine, Šturanović najodaniji vojnik Đukanovićovog 'depeesa'
107 pregleda 0 komentar(a)
Marović Vujanović, Foto: Zoran Đurić
Marović Vujanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.01.2012. 08:24h

Pitanje hoće li lider DPS-a Milo Đukanović raspisati izbore “na proljeće, u jesen ili sljedećeg proljeća”, zavisi “od izdržljivosti socio-ekonomskog balona i ujednačenog stava Evropske unije oko Crne Gore”, ocijenio je potpredsjednik Pokreta za promjene (PzP) Branko Radulović.

Uvjeren da će, ako se aktiviraju garancije oko KAP-a i balon pukne i ako komesar za proširenje EU Štefan File bude manje dvoznačan i javno progovori ono što priča iza zatvorenih vrata, izbori će biti već ovog proljeća, Radulović je rekao da će svojstvo lidera DPS-a na izborima zavisiti od kondicije njegove političke skalamerije, snage alternative, principijelnosti međunarodne zajednice i stanja u regionu.

Kada je bio izvršitelj bio je britva kao 'Britva', Krivokapić je 'kamen-stamen' i ključar zatočene Skupštine, Šturanović najodaniji vojnik Đukanovićovog 'depeesa'.

Komentarišući “slučaj Marović“ Radulović kaže da je crnje od crnjeg, jer time “pokazuje ko je on, jado”, a Vujanović ”samo prosječan glumac”.

“Kada je bio izvršitelj bio je britva kao 'Britva', Krivokapić je 'kamen-stamen' i ključar zatočene Skupštine, Šturanović najodaniji vojnik Đukanovićovog 'depeesa', dok je Lukšić slabašan da se oslobodi od dvije ličnosti, jedna je Đukanović, a druga sam Lukšić, ili stari Lukšić, ili učesnik Lukšić, ili saučesnik Lukšić, ili limitirani Lukšić, ili konformista Lukšić”, rekao je Radulović.

Bez obzira na to, kako je rekao, koliko ga neki dizali i šminkali i davali mu podršku, “on očito može biti samo deklarativno na evropskom putu, a suštinski i poziciono čak i posljednja linija Đukanovićeve odbrane i kandidat za vučju jazbinu”.

Milić ne zaslužuje da nosi opozicioni barjak

Kad bi se i hipotetički u DPS-u počela stvarati neka “antiđukanovićeva i proreformska energija”, Radulović smatra da bi ona ”već na početku bila 'sasječena', a nosioci bi bili likvidirani”.

Već dokazani razbijač jedinstva, sitni manipulant, sada se potvrdio i kao kukavica.

Stoga je, kako ocjenjuje, opozicija ključ budućnosti Crne Gore i animator okupljanja svih slobodomislećih.

“Ne ovakva opozicija, no konsolidovana, sinhronizovana, umna, vizionarska i odvažna. Jasno je napokon svima da je glavni krivac što opozicija nije takva Milić. Već dokazani razbijač jedinstva, sitni manipulant, sada se potvrdio i kao kukavica. Kuka za svojom porodicom, boji se drugorazrednog Roćena ili prvorazrednog Mićunovića. Ne pita se što je sa drugom djecom koja su njihovi zatočenici. Taj ne zaslužuje da bude u opozicionom bloku, a ne da nosi njen barjak”, poručio je Radulović.

Bonus video: