SDP podržao protest na Cetinju: Ozbiljno narušena bezbjednosna situacija

"Uvažavajući ozbiljno narušenu bezbjednosnu situaciju i stradanje naših sugrađana, i iskazujući ozbiljnu zabrinutost za bezbjednost svih građana Cetinja, naših prijatelja, rodbine, komšija, smatramo neophodnim da kao građani Cetinja, bez politike i političkih pamfleta, iskažemo građanski protest zbog stanja u našem gradu", saopšteno je iz SDP
8615 pregleda 3 komentar(a)
Cetinje, Foto: SDP
Cetinje, Foto: SDP

Predsjedništvo cetinjskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) podržalo je organizaciju građanskog protesta povodom bezbjednosne situacije na Cetinju, najavljenog za ponedjeljak, saopšteno je danas iz SDP.

Cetinjska URA je za ponedjeljak 2. mart najavila protestno okupljanje ispred Odjeljenja bezbjednosti Cetinje , na kojem će od nadležnih državnih organa tražiti hitnu reakciju povodom narušene bezbjednosne situacije u gradu.

"Uvažavajući ozbiljno narušenu bezbjednosnu situaciju i stradanje naših sugrađana, i iskazujući ozbiljnu zabrinutost za bezbjednost svih građana Cetinja, naših prijatelja, rodbine, komšija, smatramo neophodnim da kao građani Cetinja, bez politike i političkih pamfleta, iskažemo građanski protest zbog stanja u našem gradu", saopšteno je iz SDP.

U saopštenju se navodi da cetinjski SDP poziva sve građane Cetinja da budu dio najavljenog protesta.

"Kojim ćemo, sa tugom zbog posljednjih tragičnih dešavanja, i sviješću da se stanje mora mijenjati iskazati protest i tražiti hitne konkretne aktivnosti državnih organa koje će imatu za cilj punu zaštitu i bezbjednost svih naših sugrađana", piše u saopštenju SDP.

Bonus video: