Slobodan Radović Krušo na čelu novljanskog DPS-a

“Izborni rezultat koji je DPS Herceg Novi ostvarila na decembarskim lokalnim izborima, poslije 14 godina opozicionog djelovanja, velika je pobjeda tima naše partije, reprezentativne liste, a posebno nosioca liste, što ga je, između ostalog i preporučilo za ovu funkciju,” navodi se u saopštenju
440 pregleda 13 komentar(a)
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Slobodan Radović Krušo, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 12.03.2015. 20:51h

Za novog predsjednika Opštinskog odbora DPS Herceg Novi danas je jednoglasno izabran Slobodan Radović Krušo, nosilac liste DPS -a na nedavno održanim lokalnim izborima u ovom gradu.

Za izbor na ovu funkciju, Radović je prethodno dobio jednoglasnu saglasnost Predsjedništva DPS.

“Izborni rezultat koji je DPS Herceg Novi ostvarila na decembarskim lokalnim izborima, poslije 14 godina opozicionog djelovanja, velika je pobjeda tima naše partije, reprezentativne liste, a posebno nosioca liste, što ga je, između ostalog i preporučilo za ovu funkciju,” navodi se u saopštenju.

Kako se dalje navodi, Radović je predložio i prošireni sastav Izvršnog odbora u kojem su zastupljeni mladi, žene i odbornički klub, uz vođenje računa o teritorijalnoj zastupljenosti.

Radoviće je posebno istakao zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Zoranu Bošnjaku za njegov uspješni mandat.

Slobodan Radović Krušo rođen je 1958. godine u Herceg Novom.

Privatni je preduzetnik od 1985. godine, a sada je vlasnik D.O.O. „KRUŠO“ Herceg Novi.

Član je Glavnog odbora DPS Crne Gore, član Opštinskog i Izvršnog odbora DPS Herceg Novi. Odbronik je u Skupštini opštine Herceg Novi i poslanik u Skupštini Crne Gore.

Oženjen je, otac troje djece.

Bonus video: