„Šule i Mikan sa građanima za Kolašin"

Bulatović je ranije saopštio da će GG nakon izbora koaliciju praviti, kako je kazao, „samo sa onima koji misle dobro Kolašinu
112 pregleda 0 komentar(a)
Mile Šuković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Mile Šuković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 23.04.2014. 20:16h

Nosilac liste Grupe građana (GG), koalicionog partnera Demokratske partije socijalista (DPS) u kolašinskoj vlasti biće aktuelni predsjednik SO Mile Šuković – Šule.

Naziv liste je „Šule i Mikan sa građanima za Kolašin“. Iz GG nijesu željeli da kometarišu zbog čega na vrhu liste nije bivši gradonačelnik Mileta Bulatović, kao što je bilo na lokalnim izborima 2010. godine.

Bulatović je ranije saopštio da će GG nakon izbora koaliciju praviti, kako je kazao, „samo sa onima koji misle dobro Kolašinu“.

Prema nezvaničnim informacijama kandidati za odbornike GG su mahom zaposleni u lokalnoj upravi.

Iako je u nekim medijima obajvljeno da će nosilac liste DPS na predstojećim lokalnim izborima biti aktuelni predsjednik Opštine Darko Brajušković, iz OO te partije nijesu mogli da potvrde te informacije.Odluku će, kako su kazali donijeti tek sjutra.

„Ništa još nije odlučeno i ne možemo davati zvanične izjave povodom nosioca liste. O tome će te biti obaviješteni u narednih 24 sata", rekli su u OO DPS.

Prema nezvaničnim informacijama, pored Brajuškovića najozbijljniji kandidat za nosioca je predsjednik OO Srećko Medenica, koji ima značajnu podršku među članstvom u Kolašinu. Za Brajuškovića je, navodno, „centrala“ partije.

Bonus video: