U Kotoru formiran Inicijativni odbor partije pristalica Ivana Brajovića

Formiranju Inicijativnog odbora je prisustvovao Ivan Brajović
169 pregleda 13 komentar(a)
Partija pristalica Ivana Brajovića, Foto: Socijaldemokrate
Partija pristalica Ivana Brajovića, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 06.11.2015. 08:44h

Partija pristalica Ivana Brajovića formirala je Inicijativni odbor u Kotoru, za čijeg predsjednika je jednoglasno izabran Andrija Lompar.

U sastav inicijativnog odbora, koji broji 31 član, izbarani su: Andrija Lompar, Džudović Miloš, Radulović Neđeljko, Šućur Slavenko, Lazović Radojica, Gros Dragan, Radonjić Milo, Marković Joško, Brajak Željka, Radević Biljana, Risteljić Marija, Jakšić Neda, Ševaljević Jelena, Džudović Mirjana, Marković Vanja, Borozan Snežana, Branković Kristina, Bojanić Lompar Slavka, Mrđenović Radovan, Stjepčević Vladimir, Milošević Ilija, Mačić Jovan, Buzdovan Nenad, Pejaković Drago, Popović Dušan, Vujković Rade, Brkanović Tihomir, Barbić Dabiša, Stjepčević Dejan, Čelanović Miloš i Kovačević Slobodan.

Formiranju Inicijativnog odbora je prisustvovao Ivan Brajović, koordinator partije pristalica, koji je izrazio zadovoljstvo zbog činjenice što je partija u kratkom vremenskom periodu na kvalitetan način zaokružila svoju infrastrukturu u čitavoj Crnoj Gori, i istakao da ga veoma raduje što njena popularnost iz dana u dan raste, zbog čega partija pristalica Ivana Brajovića spremno dočekuje naredne izbore, nezavisno od toga kad će biti održani.

"Predsjednik Inicijativnog odbora SD Kotora Andrija Lompar je kazao da su Socijaldemokrate Crne Gore ozbiljna partija moderne ljevice, partija srednjeg sloja, sa snažnom građanskom, državotvornom i evroatlanstkom profilacijom. Saopštio je da to neće biti partija koja će političke poene skupljati piljarenjem, dnevnom političkom prevrtljivošću, jeftinom demagogijom, ali ni stvaranjem konflikata i podjela. Umjesto toga, SD će karakterisati jasna i stabilna politika, koja će poseban akcenat staviti na konkretne mjere u funkciji ostvarenja agresivnog ekonomskog razvoja, sljedećeg velikog cilja oko kojeg treba se okupe progresivne političke snage u Crnoj Gori. Formiranju inicijativnog odbora Socijaldemokrata Kotora prisustvovali su i poslanici Mićo Orlandić i Damir Šehović, kao i istaknuti partijski funkcioneri - Đorđe Suhih, Žarko Radulović i Boris Mugoša", navodi se u saopštenju

Bonus video: