URA: Šef države i kriminalne bratije odustao od kamera, nevješto iznosi laži

"Voljeli bi da nam šef države koju je zarobio svojim kriminalnim radnjama odgovori i koliko limita ima još na računu i da li može finansijski izdržati još ovo malo mjeseci na slobodi"
4565 pregleda 5 komentar(a)
URA, Foto: URA
URA, Foto: URA

Uspaničeni, usplahireni i sve više sumanuti šef DPS-a i kriminalne bratije, koja ga iz dana u dan napušta, iz saopštenja u kojem pokušava nevješto da se opravda javnosti za kreditne kartice, opet je ispao smušen i smiješan, saopštili su iz GP URA:

"Istini za volju, odustao je od kamera ne bi li zabilježile njegove grimase i gegove kojima otkriva da je u velikom škripcu i da mu dani na slobodi odbrojavaju. Potcjenjivajući opet inteligenciju iole razumnog građanina Crne Gore želi da nam poruči da nije znao za dug banci. Priznaće crnogorska javnost da u lažima on može da bude puno ubjedljiviji", piše u saopštenju URA.

Pitaju se koliko toga će se još saznati iz medija, a čime "“pošteni” šef države nije htio da zamara javnost jer su “tričarije”".

"Baš kao i stotine hiljade eura koje je njegova partija “slučajno zaboravila” da evidentira u finansijskom izvještaju, milione koje namjerava da da za vilu “ako završi neke svoje biznise”. Voljeli bi da nam šef države koju je zarobio svojim kriminalnim radnjama odgovori i koliko limita ima još na računu i da li može finansijski izdržati još ovo malo mjeseci na slobodi", zaključuju iz URA:

Bonus video: