Vučić: U narednih 36 sati odluka o posjeti Crnoj Gori

Predsjednik Srbije je kazao da eventualna posjeta Crnoj Gori nije "ni zvanična, ni radna"
13434 pregleda 62 komentar(a)
Vučić, Foto: Betaphoto
Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 03.01.2020. 10:08h

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da će u narednih 24 ili 36 sati biti donijeta odluka o tome da li će ići u Crnu Goru.

Tanjug je juče objavio da će Vučić provesti Badnji dan “sa Srbima, pravoslavnim vjernicima na sjeveru Crne Gore”, pozivajući se na nezvanične informacije iz kabineta predsjednika Srbije.

"To je moja želja, da budem sa našim narodom. Predsjednik sam da bih rješavao probleme i da bih bio sa našim narodom kada mu je teško. Badnji dan i Božić najradosniji su praznici, vrijeme za praštanje i mirenje i vrijeme kada treba da pokažemo jedinstvo. Ne želim da provociram, već samo da kažem da mi je drago što sam sa našim narodom", kazao je Vučić za Pink.

On je rekao da je iznenađen "histeričnom kampanjom pojedinih medija u regionu" zbog najave njegovog dolaska.

Kazao je da eventualna posjeta Crnoj Gori nije "ni zvanična, ni radna".

"Za privatne posjete nemamo potrebu da se najavljujemo, međutim, ako budem išao, najaviću se, reći ću koje su mi namjere i koliko ću ostati. Ne mislite valjda da se članovi Vlade Crne Gore najavljuju svaki put kad dolaze u Beograd? Bili su barem 50-60 puta. Iskomplikovalo se kako bi se nešto jednostavno prikazalo kao problem", kaže Vučić

Bonus video: