Vučurović: Nadamo se da Carević neće doživljavati neugodnosti od onih koji bi trebalo da su mu podrška i partneri - Vijesti.me
POSLANIK DF-A PORUČIO DA PODRŽAVAJU PRVOG ČOVJEKA BUDVE

Vučurović: Nadamo se da Carević neće doživljavati neugodnosti od onih koji bi trebalo da su mu podrška i partneri

Demokratski front poziva aktuelnu parlamentarnu većinu u Budvi da rade zajedno i očuvaju opozicionu vlast u toj opštini

Vučurović
Vučurović (Foto: Savo Prelević)

Demokratski front se nada da predsjednik Opštine Budva, Marko Carević, ubuduće neće doživljavati neugodnosti od onih koji bi trebalo da mu budu podrška i partneri, kazao je poslanik DF-a i član predsjedništva Nove srpske demokratije, Jovan Vučurović.

DF, kako je rekao, snažno podržava Carevića, a u tom političkom savezu ocjenjuju da je prvi čovjek Budve za samo nekoliko mjeseci ostvario odlične rezultate i pokazao na koji način treba da se upravlja opštinom.

"Marko Carević ima posebno snažnu podršku Andrije Mandića, predsjednika NSD, koji ga je i ohrabrio i podstakao da uđe u politiku poznavajući njegovu sposobnost i odlučnost da uradi sve što može za Budvu, Boku i svoj narod", rekao je Vučurović.

On je istakao da je DF politička struktura koja zagovara decentralizaciju i da niko iz Podgorice ili nekog drugog grada ne može poznavati tako dobro dobro situaciju u Budvi da bi donosio odluke umjesto onoga ko je nosio listu DF na izborima u tom gradu.

"Zato i Carević ima veliku podršku svojih sugrađana, jer oni registruju da se odluke vezane za Budvu donose u Budvi, a ne na nekoj drugoj adresi i imaju povjerenje u njegov pošteni, domaćinski i odgovorni pristup obavezama i problemima. Takođe, on je na djelu pokazao da je gradonačelnik svih građana i da je spreman da sarađuje sa svima koji mogu da pomognu i donesu boljitak", kazao je Vučurović.

On je kazao da se u DF-u nadaju da Carević ubuduće neće doživljavati neugodnosti od onih koji bi trebalo da mu budu podrška i partneri.

"Svjesni smo da se u većini slučajeva uspjeh ne prašta, pa i Carevićev rad prate razne opstrukcije i podmetanja. Nadamo se da takve neugodnosti ubuduće neće doživljavati od onih koji bi trebalo da mu budu podrška i partneri, jer će građani svakako znati da procijene svačije namjere i da daju konačni sud. Međutim, sigurni smo da će i oni koji planiraju da ometaju Carevića i njegov kvalitetan rad shvatiti da rade protiv sebe i da im to nije previše pametno", rekao je Vučurović.

Demokratski front, dodaje on, poziva aktuelnu parlamentarnu većinu u Budvi da rade zajedno i očuvaju opozicionu vlast u toj opštini, "kako nam se ne bi desilo ono što ovih dana gledamo u Kotoru, gdje se priprema smjena opozicione vlasti i povratak onih koji su uništili i opljačkali ovu opštinu".

"Pozivamo Budvane da ne dozvole da se taj scenario dogodi u njihovom gradu", zaključio je Vučurović.


Vidi sve komentare