Vujanović: Sve što sam obećao ispunio sam

Potpresjednik DPS Svetozar Marović je poručio da će pobjeda Vujanovića 7. aprila biti čista i jasna, a Lekića nazvao uvoznim kandidatom koji ne može pobijediti
30 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2013. 21:39h

Gradonačelnica Kotora Marija Ćatović kazala je u Kotiru na tribini predsjedničkog kandidata DPS Filipa Vujanovića, da se pričom o njegovom protivkandidatu Miodragu Lekiću ne treba posebno zamarati.

Ona je kazala da se Lekić nakon dugogodišnje odsutnosti vratio u Crnu Goru, te da smatra da umjesto predsjedničke kampanje u koju je zakoračio, da bi za njega bilo bolje da se prethodno upozna sa državom i građanima za čijeg se predsjednika kandiduje.

"Možda bi na taj način uspio stvarno da dosegne pozicije pod znacima navoda nezavistnog kandidata, a ne da takozvanu nezavistnost grade oni čije se pretenzije svode isključivo na ulazak u vlast po bilo koju cijenu. Bilo bi im bolje svima skupa da se zapitaju koliko su oni sami dobra donijeli Crnoj Gori" kazala je Ćatović.

Potpresjednik DPS Svetozar Marović je poručio da će pobjeda Vujanovića 7. aprila biti čista i jasna, a Lekića nazvao uvoznim kandidatom koji ne može pobijediti.

"Za razliku od nas oni ne mogu pobijediti, jer mi smo za našega, oni su protiv svojih, oni svoje ukljanjaju i kažu, naši predsjednici stranaka koji nas vode nisu za predsjednika Crne Gore, oni su tri puta izgubili izbore, i svaki put bi ih izgubili od Filipa".

"Za to im valjda i ne daju da govore, kao što ste vidjeli da u Nikšiću niko od njih nije govorio, jer je bolje i po njima da ćute, jer oni gube.A kako oni koji gube znaju da izaberu onoga koji će umjesto njih možda dobiti izbore kada nisu sami znali niti mogli dobiti, a imaju i imali su stranke, birače, medije.A ovaj jedan nema ništa od toga, nego samo ova dva, odnosno tri koja ga podržavaju , od kojih je zavistan i koji mu dovode ljude da ga navodno podrže, a koje ovaj ne poznaje, a ni oni njega.Tako da će ovu kampanju iskoristiti za upoznavanje, pa možda da pokušaju za pet godina ponovo" kazao je Marović.

On je kazao da zna da „vidi i projektuje“, te da je uvijek u Kotoru pravio procjene.

"Ako neko od šest opština na jugu ima pet uz sebe, a i šestu bi mogao, ako na sjeveru ima sedam opština od kojih će šest najmanje glasati za Filipa, a i sedma, onda je teško vjerovati da glavni grad i prijestonica neće glasati za Filipa, koji će i ovog puta pogoditi centar zajedno sa svima nama koji vjerujemo u mirnu, građansku i evropsku Crnu Goru" kazao je Marović.

Vujanović se nije osvrtao na svog protivkandidata, već je govorio kako vidi bolji Kotor i Crnu Goru u budućnosti, te šta je u proteklom mandatu radio na afirmaciji Crne Gore, i kakva je njegova vizija budućeg mandata. On je rekao da je siguran da će pobijediti jer je ispunio sva obećanja koja je davao.

"A obećao sam da ću svoj mandat posvetiti afirmaciji Crne Gore, dobrosudsjeskim odosima i regionalne saradnje, da ću biti predsjednik svih građana, da ću biti posvećen integraciji Crne Gore, i sve što sam obećao ispunio sam" kazao je Vujanović, i ponovio da je bio i ostao predsjednik svih građana.

Galerija

Bonus video: