Vukica Jelić: Nije bilo favorizovanja članova DPS-a

Na prethodnoj sjednici saslušani su poslanici DPS-a Zoran Vukčević i Zoran Jelić
107 pregleda 51 komentar(a)
Vukica Jelić, Foto: Savo Prelević
Vukica Jelić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.06.2013. 15:21h

Anketni odbor je danas nastavio rad saslušanjem direktorice Zavoda za zapošljavanje Vukice Jelić i funkcionerke DPS-a, nedavno izabrane za predsjednicu Odbora direktora "Montengro erlajnsa" Daliborke Pejović.

Jelić je odbacila navode da je prilikom zapošljavanja bilo favorizavanja članova Demokratske partije socijalista, javlja TV Vijesti.

Tokom saslušanja raspravljano je o tome ko su "naši", a ko su "njihovi", što je Miodrag Vuković objasnio riječima da su "naši državljani Crne Gore", a da su "njihovi" stranci koji dolaze u Crnu Goru i zapošljavaju se.

"Znači, poslije tri dana rasprave došli smo do toga da za aferu "Snimak" nisu krivi naši, nego oni koji u Crnu Goru dolaze za strane i zapošljavaju se kod nas", odgovorio je na to predsjednik Anketnog odbora Koča Pavlović.

Govoreći o sjednici održanoj 5. jula prošle godine i komisiji za zapošljavanje Opštinskog odbora Glavnog grada, Pavlovića je zanimalo ko su članovi te komisije i koja je njena uloga u zapošljavanju na kioscima Rokšpeda, koji su postavljeni na autobuskim stajalištima.

"Ne znam ništa o tome, ali je legitimno da svaka partija brine za svoje članove", kazala je Vukica Jelić.

Na prethodnoj sjednici saslušani su poslanici DPS-a Zoran Vukčević i Zoran Jelić koji je odbio da precizno odgovori na pitanje kako je došao do podataka da se Zavod za zapošljavanje priprema za izbore i da li je to učinio zahvaljujući tome što je njegova supruga Vukica direktorica te institucije.

Saslušanje Daliborke Pejović bi trebalo da počne u 15 časova.

Sjutra će biti salušani Igor Lukšić i Suad Numanović.

Bonus video: