Vuković: Da su uspjeli da uguraju Damjanovića u Odbor, danas bi se slavilo DPS izborno zakonodavstvo

"Rad Odbora je obustavljen jer Damjanovićevi šefovi nijesu imali odgovor na superiorna rješenja Demokrata kojima smo ih satjerali u ćošak, pa su izvršili opstrukciju vađenjem iz naftalina Zakona o slobodi vjeroispovijesti", poručio je potpredsjednik Demokrata Nikšić, Nemanja Vuković
3524 pregleda 10 komentar(a)
Vuković, Foto: Demokratska Crna Gora
Vuković, Foto: Demokratska Crna Gora

Da je DPS uspio da ugura svog sedmog člana Odbora, Aleksandra Damjanovića, danas bismo, imali proslavu izglasanog DPS izbornog zakonodavstva, saopštio je potpredsjednik Demokrata Nikšić, Nemanja Vuković.

On je reagovao na navode nezavisnog poslanika Aleksandar Damjanovića koji je u izjavi za agenciju MINA kazao da je "nepricipijelnim dilom između Demokratske partije socijalista (DPS) i Demokratske Crne Gore", iz Odbora za reformu izbornog zakonodavstva odstranjeno dvije trećine opozicionih poslanika i poručio da je debakl tog tijela bio očekivan.

"Rad Odbora je obustavljen jer Damjanovićevi šefovi nijesu imali odgovor na superiorna rješenja Demokrata kojima smo ih satjerali u ćošak, pa su izvršili opstrukciju vađenjem iz naftalina Zakona o slobodi vjeroispovijesti", poručio je Vuković.

"Gospodine Damjanoviću, mi ne polažemo račune Đukanovićima, Markovićima i Mićunovićima. Mi, za razliku od Vas građanima polažemo račune, sa njima pravimo dogovore i sa njima proslavljamo pobjede. Sa njima i ni sa kim drugo", zaključuje se u reagovanju potpredsjednika Demokrata Nikšić.

Bonus video: